promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rémisztő bunkerek fekszenek a Jászai Mari tér alatt: ezt rejtegetik előlünk Budapesten
Borítókép:  Profimedia
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Olyan dolgok húzódnak Budapest alatt, amelyre egyáltalán nem is gondolnánk. Például a Duna alatt létezik egy olyan titkos folyosó, amely átvezet a folyó egyik oldaláról a másikra, vagyis Budáról Pestre. De a Halászbástya területén is bukkantak már egy furcsa ajtóra, amely egy régi kápolna belsejébe vezet. 

Ám Budapest egyik másik területén is elképesztően rejtélyes dolog található, méghozzá a Jászai Mari téren. A Margit híd előtt, pontosabban a Jászain található McDonald’s gyorsétteremnél van egy lejáró, ami egy igazán szokatlan helyre vezet. 

Méghozzá egy bunkerrendszerbe lehet lejutni ott, ez volt régen a vészkijárata, amely igencsak rejtélyes és nagyon rémisztő. 

Ám most valami egészen mással állhatunk szemben: egy szórakozóhely működik ott, de a bunker elfalazását még ma is lehet látni. Ha lemegyünk, akkor találkozni fogunk egy barna ajtóval is, amelyen a Staff Only felirat áll. Emögött egy sötét folyosó található, amelyet biztosan csak nagyon kevesek mernének kipróbálni. 

Végtelen, sötét folyosók indulnak a semmibe, illetve a bunkervárosba, aminek az egyik kijárata a Dunára, a másik pedig a rossz nyelvek szerint a képviselői irodaházba vezet 

- hallható a TikTokra feltöltött videóban, amelyet a FélelemÉtterme nevű fiókra töltöttek fel.

Egy másik felvételen az is látszik, hogy a föld alatt, ugyanúgy a Jászai Mari térnél van egy páncélajtó is, ami ismeretlen helyre vezet, az embernek még a szőr is feláll a hátán, ahogy meglátja. A benne található elfalazást pedig meg is bontotta valaki és elképesztően sok felesleges dologgal van teletömve. Ráadásul mindenhonnan ajtók nyílnak, amelyek mögött senki sem tudja, hogy valójában mik vannak. 

A F5 bunkernek elnevezett föld alatti terület másik vészkijárata pedig egy csatornanyílásba torkollik, amely szintén a Margit hídnál található, ebben a videóban jól látszik: 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás