promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rejtélyes folyosóra bukkantak Budapesten a Duna szívében, senki sem tudja, mi lehet a rakparton található bizarr ajtó mögött
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Duna olyan titkokat rejteget, amelyekre nem is gondolnál.

Egészen megdöbbentő videót tettek közzé a TikTok-on egy titkos alagútról, amely a Dunából nyílik és egy titokzatos ajtón keresztül lehet belépni hozzá. Fővárosunk bizony a mai napig rengeteg titkot tartogathat a számunkra, olyan rejtélyes helyeket amelyekről nem is gondolnánk, hogy Budapest szívében, egy-egy eldugott rejtekben húzódik.

Szerencsére azonban az utóbbi időben egyre több ember foglalkozik azzal, hogy ezeket a sokak számára ismeretlen alagutakat és titkos átjárókat megmutassák nekünk is. Legutóbb például a Nyugati pályaudvar alatt húzódó föld alatti rendszerről készült videót mutattuk be olvasóinknak, amely a Westend alagsori bejárata mellől indul a folyosó és az éppen lezárt gyalogos aluljárótól balra húzódik.

A felvételt a TikTok-on tették közzé, a videó készítője szerint pedig állítólag egy nagy beton elfalazás is van a nyugati peronjainál, amely egy akkora nyílás, hogy egy teherautóval is be lehetne rajta hajtani.

S bár ezzel nem mondunk újat, Budapest bizony még ennél is több titkot rejteget, az egyik közülük pedig nem máshol mint a Duna szívében húzódik. Egy újabb TikTok-on közzétett felvételen ugyanis arról számoltak be, hogy létezik egy rejtélyes folyosó a Duna partja közelében, amelyhez egy a folyó rakpartjának belsején található ajtón keresztül lehet belépni.

Nem csatorna, de akkor mi ez?

- tette fel a költői kérdést a videó készítője, aki meg is mutatta a nagyérdeműnek, hogy mi rejtőzhet a titokzatos ajtó mögött.

Az ajtó le van zárva így egy átlagember számára a belépés nem engedélyezett, a felvétel készítője és a kommentelők ugyanakkor azonnal találgatni kezdték, hova vezethet a titokzatos átjáró.

A videót megosztó félelemétterme TikTok csatornája szerint az átjáró a régi tv-székház, illetve az F4 bunker irányába vezet, de azoknak elvileg nincsen ebbe az irányba vészkijáratuk, így ez a verzió sem százszázalékig biztos.

A hozzászólók is azonnal találgatni kezdték mi lehet az ajtó mögött, például a következőket írták:

Nekem a tanáraim azt mesélték hogy tárolásra voltak használva és az egész város alatt végig húzódik és van egy jó nagy föld alatti rendszer

Gyerekként voltunk bent. A házak alatt már lehegesztett vasrács volt. Onnét le is szűkült. Fáklyával világítottunk.

Na ott kell bemenni a parlamentbe csak egy kicsit befalazták az idő elteltével szerintem már több helyen is azt hiszem a metró felé megy

- írták többek között a kommentelők, az igazság azonban egyelőre nem derült ki a titokzatos átjáróval kapcsolatban.

Most mindenesetre te is megnézheted a megdöbbentő videót. Szerinted mit rejtegethet a titokzatos ajtó?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás