promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
George Clooney könyörög a feleségének, hogy ne adja be a válópert, egy dobása van még a színésznek és újra várja az agglegényélet

George Clooney könyörög a feleségének, hogy ne adja be a válópert, egy dobása van még a színésznek és újra várja az agglegényélet

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Élet
Kategória fejléc

Amal Clooneynál betelt a pohár, inkább már maga mögött tudná a házasságot, George ezt nagyon elszúrta.

Rengeteg találgatás kering George és Amal Clooney kapcsolatáról, egyes pletykák szerint a pár viszonya a szakadék széléhez ért. Ezeket a pletykákat azok a hírek szították fel, amelyek szerint egyre inkább külön életet élnek karrierjük miatt, de sokszor már a magánéletükben se foglalkoznak egymással. George Clooney a mai napig aktívan forgat, míg Amal, aki ismert emberi jogi ügyvéd, jelentős időt tölt munkája miatt utazással, különösen London és New York között. Ezek a zsúfolt időbeosztások állítólag feszültséget okoztak a kapcsolatukban, mivel a pár nehezen tud minőségi időt együtt tölteni.

George Clooney azonban mással is kihúzta Amalnál a gyufát.

Bár a világ legsármosabb férfijának tartják, most felröppent egy olyan szóbeszéd is, hogy a férfit elkezdte zavarni a kettőjük közötti korkülönbség és az, hogy talán nem elég jó Amalnak. Egyre inkább kiütközik a férfin a kor, míg felesége 46 évesen is szuperfitten tartja magát, ez pedig elbizonytalanította a férfit. A másik probléma, ami rányomta a bélyeget a kapcsolatukra, az az, hogy Clooney egyszerűe elkényelmesedett. Természetesnek vette feleségét és gyakran nem figyelt rá úgy oda, ahogyan azt a nő elvárta volna. Az informátorok szerint ezt unta meg Amal.

A munkájuk sem kedvez a pár magánéletének.

E kihívások ellenére a párhoz közeli források hangsúlyozzák, hogy hivatalosan nem kezdték el a procedúrát, ám a válás már többször is szóba került. A barátok és bennfentesek azonban aggodalmukat fejezték ki, hogy a köztük lévő fizikai és érzelmi távolság nagyo megviseli őket. Amal elkötelezettsége a karrierje iránt, amely magában foglalja a nemzetközi szervezetekkel és ügyfelekkel való munkát, mindig is kiemelt fontosságú volt számára és George állítólag tiszteletben tartja ezt. Ennek ellenére ez néha súrlódásokat okozhat, mivel George Clooney saját karrierje is tele van nagy horderejű kötelezettségekkel.

Jennifer Lopez és Ben Affleck nyomában jár a házaspár?

A nyilvánosság előtt a pár továbbra is együtt jelenik meg a nagyobb eseményeken, gyakran egységes frontot mutatva, mint például nemrég a 2024-es Velencei Filmfesztiválon. A vörös szőnyegen egy elbűvölő és szerető házasság képét mutatják, ami ellentétben áll a magánéleti küzdelmeikről szóló pletykákkal. Ám a válásukról szóló híreknek az sem tesz jót, hogy egy ideig Jennifer Lopez és Ben Affleck is szerelmeseknek tűntek, holott már nászútjuk alatt is rengeteg volt a konfliktus. A házaspár az ikrekkel, Ellával és Alexanderrel töltött időt is kiemelten kezeli, és gyakran vonulnak vissza a Comói-tóhoz tartozó birtokukra, ha az időbeosztásuk engedi.

Mélyen hallgat a két érintett, egyelőre sem Amal, sem George nem nyilatkozott.

Házasságuk jövője egyelőre bizonytalan, a közelgő válásról egyik fél sem nyilatkozott. Azonban a különálló szakmai életük és az egymástól egyre távolodó társadalmi és baráti, családi életük, valamint elfoglalt életük kombinációja kétségtelenül kihívást jelent az egykori szoros kötelékük fenntartásában. Sokan reménykednek abban, hogy George és Amal átvészelik ezeket az akadályokat, és házasságuk kiállja az idő próbáját, de egyelőre a találgatások és a híresztelések továbbra is arról szólnak, hogy a pár a vesztébe rohan.

Utolsó esély, vagy már túl késő? Nyaralással kerülnék el a válást.

A pár nem olyan régen Franciaországba költözött, állítólag a környezetváltozás is felelős azért, hogy eltávolodtak egymásról, annyira elvonta figyelmüket az új környezet és a körülmények. A páros most Olaszországba ment nyaralni, hogy felélessze a szenvedélyt és a színész állítólag nagyon küzd felesége kegyeiért. Időt, pénzt és energiát nem sajnálva próbálja feleségét visszahódítani, ugyanis belebolondul a gondolatba is, hogy elveszítheti gyermekei anyját. Reméljük, hogy jött túl későn a felismerés.

Itt a pár egyik utolsó, néhány nappal ezelőtti vörös szőnyeges eseményét nézhetitek meg, nem látni közöttük a régi hatalmas összhangot:

Forrás: marca.com