promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Hazugság volt Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolata, most derült ki az egész átverés

Hazugság volt Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolata, most derült ki az egész átverés

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc

Már a nászútjukon lebuktak.

Egyre több jel utal arra, hogy Ben Affleck és Jennifer Lopez házassága alig két év után véget ért, ami sokakat meglepett, hiszen a páros Hollywood egyik legikonikusabb álompárjának számított. Az elválás okaival kapcsolatban rengeteg spekuláció látott napvilágot, de úgy tűnik, hogy a problémák már a mézeshetek alatt megmutatkoztak.

A pár 2022 augusztusában tartotta meg mézesheteit Olaszországban, a festői szépségű Comói-tónál. Ez a helyszín ugyanakkor népszerű turistacélpont is, így nem meglepő, hogy a lesifotósok folyamatosan a nyomukban voltak. Bár a páros a képeken boldognak tűnt, a háttérben nem volt minden rendben. Egy forrás szerint Ben Affleck kifejezetten zavarta a paparazzók jelenléte, míg Jennifer, aki már régóta világsztár, megszokta az ilyen helyzeteket.

„Ő egy nemzetközi szupersztár, és úgy tűnt, Ben meglepődött, hogy követni fogják őket”

- mondta az informátor a Page Six-nek.

A mézeshetek ideje alatt állítólag alig beszéltek egymással, ami különösen szomorú, tekintve, hogy ez életük egyik legboldogabb időszaka kellett volna, hogy legyen. A forrás szerint Ben megígérte Jennifernek, hogy megváltozott, de ez az „új” Ben csak rövid ideig tartott ki. Emellett Ben azt sem viselte jól, hogy Jennifer kísérete állandóan körülöttük volt, ami állítólag feszültséget okozott közöttük.

Noha a pár még nem adott ki hivatalos nyilatkozatot a válásukról, Jennifer jogi lépései nyilvánosságra hozták a válás részleteit, többek között azt is, hogy nem volt házassági szerződésük.

Az események szomorú véget értek, és egyúttal rávilágítottak arra, hogy még a legnagyobb szerelmek is kudarcot vallhatnak, ha a két fél nem találja meg a közös nevezőt. Bennifer története ezzel lezárult, de a média és a rajongók továbbra is figyelemmel kísérik, hogyan alakul majd a két híresség élete külön-külön.

forrás: Cosmopolitan