promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Ben Affleck után George Clooney is válik? Már ismerőseik is pletykálnak arról, hogyan élnek feleségével, Amallal

Ben Affleck után George Clooney is válik? Már ismerőseik is pletykálnak arról, hogyan élnek feleségével, Amallal

Borítókép:  Profimédia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Már a sztárpár közeli ismerősei sem tudják eltitkolni mi folyik Clooney-eknál a négy fal között, aggódnak a rajongók.

Szomorúan figyeli a világ, hogy mi történik Jennifer Lopez és Ben Affleck házasságával. Egyre egyértelműbbnek tűnik, hogy hiába a tündérmeseszerű egymásra találás és az eltelt 20 év, a kapcsolatukat végül most sem sikerül megmenteni. Kevés olyan házasság van, amiért ennyire szurkoltak volna a rajongók: ennél jobban már csak azért drukkoltak, hogy Brad Pitt és Jennifer Aniston ismét egymásra találjon, illetve, hogy az örökifjú George Clooney és a fejét egy pillanat alatt elcsavaró Amal házassága valóban holtomiglan-holtodiglan legyen. Az utóbbi páros rajongóinak van egy rossz hírünk.

Bár a pár most volt Saint Tropezben nyaralni, ahol úgy tűnt, hogy remekül megértik egymást, a pár több ismerőse is elfecsegett egy igen különös és egyben aggasztó titkot a házasságukról. Miszerint a pár már jó ideje külön él. Bár a pár barátai szerint ez egy nagyon furcsa és sokak számára kivitelezhetetlen megoldás lenne, mégis azt mondják, hogy ez az egy dolog, ami életben tartja a házasságukat. A házaspár ugyanis megbeszélte, hogy külön életet élnek, megadva ezzel a személyes teret egymásnak.

A két ház teljesen el van szeparálva egymástól, amolyan személyes nyaralóként működik a pár tagjainak a számára. Amal és George is rendelkezik egy ingatlannal. Időnként összeülnek, együtt vacsoráznak, de akkor sem esnek kétségbe, ha napokig nem látják egymást.

Ez egyben azt is jelentheti, hogy az ikreknek (Amal és George két gyermekének) két otthona van és felváltva tölhetnek időt a szüleiknél, pont, mint egy válás után. Akármennyire is furcsa ez a felállás, úgy tűnik működik, mivel ellensegéskedésről nem lehetett hallani, de az sem teljesen világos, hogy bármiféle intimitás van-e még a pár tagjai között. Amal emberi jogi ügyvéd, Clooney pedig színész, a két nagyban eltérő foglalkozás is segíti őket abba, hogy minél több személyes térrel, külön baráti és ismeretségi körrel rendelkezzenek.

Bár egyre aktívabban pletykálnak a válásról, egyelőre nem lehet tudni, hogy szándékoznak-e valóban meglépni ezt a nagy lépést és ők is arra a sorsra jutnak, mint sok más sztárpár.

Forrás: life.hu