promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki Jennifer Lopez magyar hangja, hazánk nagy színésznője, akit méltatlanul ritkán láthatunk filmekben és sorozatokban

Így néz ki Jennifer Lopez magyar hangja, hazánk nagy színésznője, akit méltatlanul ritkán láthatunk filmekben és sorozatokban

Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions

10 évvel idősebb Jennifer Lopeznél, mégsem látszik rajta a kor. Így néz ki hazánk egyik legismertebb szinkronszínésze.

Jennifer Lopez válik Ben Affleck-től. Bár a rajongók reménykedtek benne, hogy a sztárpár újra egymásra találhat, de úgy tűnik, erre már tényleg semmi remény. Tehát Ben Affleck-nek most már két házassága is tönkrement: az első 2018-ban ért véget, amikor elváltak Jennifer Garnerrel.

Jennifer Lopez a világ egyik leghíresebb énekesnője, emellett számos filmben is szerepelt már, és ha szóba kerül, hogy ki is az ő magyar hangja, akkor sokaknak egyetlen név ugrik be; annak a Jászai Mari-díjas színésznőnek, aki már 25 évvel ezelőtt is szinkronizálta a popsztárt.

Pápai Erika az 1998-as Mint a kámfor című film óta Jennifer Lopez jól bevált magyar hangja, többek között olyan alkotásokban szinkronizálta őt, mint A sejt, Hölgyválasz, Parker vagy A Wall Street pillangói, de persze nemcsak Jennifer Lopezt szinkronizálja, hiszen korábban az ő hangján szólalt meg például Nicole Kidman, Eva Longoria, és Lauren Graham is.

Pápai Erikáról nem túlzás azt mondani, hogy hazánk egyik nagy színésznője, de méltatlanul ritkán láthatjuk őt filmekben és sorozatokban, inkább a színpadon láthatjuk őt. Mozgóképes szerepeinél megemlíthető az Aranyélet, a Kútfejek, vagy az Elkxrtuk, de mégis a hangja az, amit jobban ismernek az emberek, hiszen neki van az egyik legfelismerhetőbb, legkarakteresebb hangja hazánkban.

Pápai Erika egyébként 10 évvel idősebb, mint Jennifer Lopez, de 64 évesen sem fog rajta a kor, még mindig fantasztikus formában van. A színésznőről tudni kell, hogy férjnél van, édesanya, és utálja, ha becézik - utóbbiról a Névjegyek című műsorban beszélt, mivel szerinte sem az Eri, sem az Era nem szép becézése az Erikának.

Így néz ki most Jennifer Lopez magyar hangja, Pápai Erika: