promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a vége, Jennifer Lopez már indokolta is a döntését
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A pletykák között most újabb fejlemény érkezett.

Tündérmeséből kicsit horrorsztori, akár ez is lehetne a neve annak a történetnek, amely Ben Affleck és Jennifer Lopez kapcsolatáról szól. Egy érzelmi hullámvasút az, amin a pletykák szerint átmegy a páris. Pedig korábban, már nagyon sok évvel ezelőtt a házasság előtt szakítottak, ám később összeházasodtak, de ez nem jelenti azt, hogy ne lennének szóbeszédek arról, hogy nem stimmel minden közöttük.

Az utóbbi időben pedig a pletykák egyre sokasodnak a sztárpár szakításáról, válásáról.

Vannak azért árulkodó jelek.

Beszédes fotók tömkelege árasztotta el a netet, amelyeken az látszik, hogy valami nem stimmel közöttük, pedig két évtized után újrakezdeni a történetet úgy, hogy meg is házasodnak, arra vall, hogy nagyon erős maradt kettőjük között a kötődés, az érzelmi szál. Most olyan lesifotók jöttek róluk, amelyeken újra együtt andalognak, szerelmesen. Pedig korábban egy bennfentes információ arról szólt, hogy egyszerűen nem tudnak egymással olyan hatással lenni, amely hosszú távon tudna működni.

Az inTouch magazinnak egy forrás már arról szólt, hogy Ben Affleck már el is költözött, és szinte minden abba az irányba hat, amely végül válással végződhet.

És hogy még nagyobb legyen a zavar, Jennifer Lopez azt jelentette be váratlanul, hogy a nyári turnéját nem tartja meg. A turné június 26-án kezdődött volna. most pedig az derült ki, hogy Jennifer Lopez egy kisebb szünetre megy, hogy gyermekeivel, szeretteivel és barátaival töltse az időt. jennifer Lopez arról ír a posztjában, hogy feltétlenül szükséges, hogy ezt most meglépje.

Sokak szerint mindennek sok köze van ahhoz, hogy rosszul mennek a dolgok a pár között.

(via The Mirror)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás