promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ben Affleck exe teljesen bevadult es szinte pucérra vetkőzött, Jennifer Lopez után ő is vissza akarja kapni a volt pasiját?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ana de Armas vadító képet posztolt magáról az Instán, vajon ezzel szeretné visszahódítani egykori szerelmét?

Ana de Armas nevét elég gyakran hallani a sajtóban, ugyanis ő volt az új Bond lány, illetve még Ben Affleckkel is összeszűrte a levet. Természetesen még azt megelőzően, hogy  Jennifer Lopezzel újra kibékültek volna. De a rajongók abszolút nem csodálkoztak azon, hogy a színészek összemelegedtek, ugyanis a két sztár együtt dolgozott a Mélyvíz című erotikus thriller forgatásán, ami hát finoman szólva: igencsak összehozta őket. 

 

Akik látták a filmet azok tudják, hogy a rendező bőven kimaxolta benne az erotika faktor, így a színészek hamar egymásra találtak munkán kívül is. Noha a kapcsolatuk idő előtt zátonyra futott, mégis vissza-vissza térő téma az életében, ugyanis jelenlegi párja, a Puerto Ricó-i származású amerikai énekesnő, Jennifer Lopez valósággal tajtékzott közös filmjük jelenetei után. - Így elképzelhető, hogy Ben számtalan alkalommal hallgathatta neje féltékenységi litániát, s ezzel kapcsolatos vélt vagy valós sérelmeit.

Igazi kubai vér folyik a vadító szépség ereiben

Ana élete egyébként egészen kalandos, ugyanis ő igazi kubai lány, nem emigráns családban, hanem Havannától mintegy ötven kilométerre, Santa Cruz del Norte-ban született. Gyermekkora egy részét az USA-ban, Texas államban töltötte, de visszatért Kubába, 14 évesen ott kezdte a helyi színész főiskolát

A nyelvi kapocs miatt a kubai szórakoztatóipar jelentős mértékben össze van fonódva a spanyol médiával, így Ana nemzetközi karrierje első körben a kubai produkciók után spanyol-kubai filmekben kezdődött, majd amikor a spanyol Globomedia nevű vég felfedezte magának, székhelyét Európába helyezte át, különböző spanyol filmekben és telenovellákban szerepelt.
 
Ám az igazi aranyélet csak ezután kezdődött számára...Többnyire a rajongók meztelenkedni látják, így hamar napvilágot látott, hogy a fiatal nő, egyáltalán nem szégyenlős, sőt igazán bevállalós. Nagy valószínűséggel ez az egyik dolog, ami Ben Afflacknek is megtetszett benne. Ez jól látszik a legutóbbi Insta-posztjában is, ahol falatnyi bikiniben pózolt a kamerának. 
 

Sokakban felmerült a kérdés, hogy miután Jennifer és Ben házassága megromlott, vajon az ex barátnő vissza akarja-e hódítani egykori szerelmét és ezek a posztok valójában titkos üzenetek lennének? - Ez számunkra még rejtély, de bízunk benne, hogy hamarosan kiderül. 
 
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás