promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ana de Armas egy szál melltartóban lépett a vörös szőnyegre, szinte 18 karikás képet sikerült róla lőni
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Marilyn Monroe-t is megformáló színésznő úgy tűnik nem szégyenlős, szereti megmutatni a bájait.

Egy kubai nyaralás sok ember álma: a trópusi sziget lenyűgöző kultúrája, kiváló klímája, homokos tengerpartja, egyedi zenei világa miatt közkedvelt úticél az utazók körében, még ha a politikai berendezkedése nem is könnyíti meg a turisztika vállalkozások működését.

Kuba több dolog miatt világhírű: ott vannak a híres szivarok, a rum, a csak a szigetre jellemző egyedi zene, és ott szerepelnek a gyönyörű nők is, Hollywoodban számtalan kubai származású színésznő dolgozik.

Egyik kedvencünk itt a Promotions-nél a jól csengő nevű művésznő, Ana Celia de Armas Caso, de ahogy rövidebben mindenki ismeri: Ana de Armas. Ana igazi kubai lány, nem emigráns családban, hanem Havannától mintegy 50 kilométerre, Santa Cruz del Norte-ban született. Gyermekkora egy részét az USA-ban, Texas államban töltötte, de visszatért Kubába, 14 évesen ott kezdte a helyi színész főiskolát.

A nyelvi kapocs miatt a kubai szórakoztatóipar jelentős mértékben össze van fonódva a spanyol médiával, így Ana nemzetközi karrierje első körben a kubai produkciók után spanyol-kubai filmekben kezdődött, majd amikor a spanyol Globomedia nevű vég felfedezte magának, székhelyét Európába helyezte át, különböző spanyol filmekben és telenovellákban szerepelt.

Nemzetközi hírnévre is ekkor tett szert, évekig játszott a magyarul Internátus címmel vetített sorozatban, majd karakterének kiírása után az angoljának javítása céljából az Egyesült Államokba költözött.

2022-ben a Szöszi című filmben ő játszotta a legendás amerikai szőke szépséget, Marylin Monroe-t is: ezt a szerepet akárki azért nem kaphatja meg. Az alábbi fotón Ana annyira szexi, hogy hirtelen nem is találjuk a jelzőket:

Igazából mi már csak egy kávét kérünk, egy erős kubai feketét, és boldog új évet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás