promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy magyar lányról beszél egész Spanyolország, íme a videó, amely híressé tette
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezzel a mutatvánnyal kápráztatta el a nagyérdeműt.

A magyar lány, Antal Loretta és olasz származású párja, Daniel Togni elképesztő mutatványt mutattak be a tévében a spanyol Got Talent adássoroztaban, amely az Espana Got Talent névre hallgat a mediterrán országban. A légtornász pár kilencméteres magasságban mutatta be szemkápráztató és egyben veszélyes mutatványát, amely nagyon profin lett összerakva. A Blikk közölt róluk egy hosszabb riportot. 

A duó Amerikát már meghódította, és Európában is zajos sikert arattak a spanyol tehetségkutatón, ahol a lenyűgöző mutatványukkal egyeneságon be is jutottak az élős showba.

A műsorban aranygombot kaptak a produkcióra, ami akkor kerül elő, ha valakit azonnal szeretnének látni a zsűritagok az élő műsorban. Így magyar-olasz párosnak nem kell már több válogatón részt vennie, mehetnek az élő adásba rögtön. Loretta nyilatkozott is a lapnak, és elmesélte, hogy sokkal jobban izgult a spanyl válogatón, mint az amerikain, hiszen itt többek között sokkal kevesebb idejük volt elmagyarázni az asszisztenseknek, hogyan kezeljék a motort, amely a produkció egyik központi eleme.

Loretta és Daniel amúgy a való életben is egy párt alkot, még 2013-ban ismerkedtek meg, majd nem sokkal rá már meg is alapították a Duo togni párost, amellyel járják a világot, most éppen Szicíliában dolgoznak, illetve készülnek a spanyol tehetségkutató műsoraira is.

A spanyol fellépésükről készült videó IDE kattintva érhető el.

És íme az elképesztő pillanat, amikor megtudják, hogy továbbjutottak:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás