promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ben Affleck a kukába dobta Ana de Armas életnagyságú papírfiguráját, miután szakítottak
Borítókép:  Ben Affleck és Ana de Armas / AFP / Promotions.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Véget ért Ben Affleck és a gyönyörű Ana de Armas románca, és ezt a színésznő kukába hajított, életnagyságú papírfigurája is bizonyítja.

Elvileg tavaly év elején találkozott először a kétszeres Oscar-díjas Ben Affleck és a nála 16 évvel fiatalabb Ana de Armas (Tőrbe ejtve, Szárnyas fejvadász 2049, 007 Nincs idő meghalni) a Deep Water című film forgatásán, majd márciusban vált hivatalossá, hogy együtt vannak, a nyár folyamán pedig össze is költöztek Los Angelesben. Azóta kiderült, hogy a héten szakítottak, a kapcsolatuk vége pedig most egy szomorú, de egyben egészen vicces pillanatot szült.

Nemrég arra lettek figyelmesek Ben Affleck szomszédai, hogy a kukából egy életnagyságú Ana de Armas papírfigura tekint vissza rájuk, amit a színész, a testvére és a gyermekei dobtak ki a héten, hogy könnyebb legyen a szakítás – ennél jobban talán semmi sem szemlélteti egy szerelem végét.

Több pletyka is terjed arról, hogy miért ment szét a hollywoodi sztárpár, hiszen vannak, akik szerint Ana de Armas gyereket akart, de Ben Affleck nem, illetve állítólag az is közrejátszott, hogy mindketten nagy kanállal eszik az életet, és a színésznő nem akart tovább Los Angelesben élni, Ben Affleck pedig maradni szeretett volna a Jennifer Garnerrel közös kölykei miatt.

Bármi is legyen az igazság, az biztos, hogy nem hétköznapi látványt nyújt Ana de Armas kukába hajított papírfigurája, amit elvileg pár hónapja Ben Affleck gyerekei vásároltak, hogy megvicceljék vele apjukat:

Itt pedig látható egy régebbi közös kép a sztárpárról, mikor még minden rendben volt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás