promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ben Affleck iszonyatosan gyűrött, szinte rá sem ismerni az egykor sármos filmcsillagra
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ennyire megviselte volna házasságának válsága, vagy valami más is lehet a háttérben?

Egy ideje Ben Affleck és Jennifer Lopez házasságának mély válságától hangos Hollywood, az egykori álompár pedig egyre kevesebbet mutatkozik együtt, több közeli ismerős pedig már arról beszélt, hogy Affleck el is költözött közös otthonukból.

Bár igyekeznek védeni magánéletüket, néhány nappal ezelőtt J.Lo legújabb filmjének promózása közben kapta meg a nem túl elegáns kérdést a házasságuk kapcsán, melyre az énekes-színésznő meglehetősen furcsán reagált.

Ennek alapján azért már sejteni lehet, hogy valami nagyon nincs rendben kettejük között. A közös fotókon ráadásul már nyoma sincs a mosolynak és a vidámságnak, leginkább keserű arccal láthatók egymás mellett.

Míg Jennifer Lopez a munkába temetkezik, addig Ben Affleck – felesége filozófiájával szöges ellentétben – káros függőségeinek is hódol, morózus tekintettel dohányozgatva az autójában. A legutóbbi képeken ugyan cigaretta nem látható nála, mégis iszonyatosan gyűröttnek és fáradtnak látszik az 51 éves világsztár.

Affleck 12 éves kisfiával, Samuellel sétálgatott az utcán, arcán azonban egy pillanatnyi felszabadultságot nem lehetett látni. Egy nappal később ismét fia oldalán volt látható, valószínűleg apás hétvégét tartottak.

Samuel Jennifer Garner és Ben Affleck második közös gyermeke. A pár 2005 és 2018 között éltek együtt és három gyerekük született. A legfrissebb pletykák szerint Affleck mindössze néhány háznyira költözött Garnertől, a színésznő pedig meg is látogatta exférjét, ami sokakat meglepett, viszont egyáltalán nem arról van szó, hogy felmelegítenék kapcsolatukat.

Garner ugyanis jóban van Jennifer Lopezzel is, így talán békítő szándékkal lehet jelen az életükben, bár egyre kevésbé tűnik valószínűnek, hogy J.Lo és Ben Affleck házassága még menthető lenne.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás