promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hirtelen magyarul kezdett el beszélni Jennifer Garner, hidegrázást kapott mindenki Amerikában
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jennifer Garner tökéletesen mondta el magyarul ezt a két mondatot.

Létezik egy amerikai sorozat, amiben Jennifer Garner egy CIA ügynököt alakít, és az egyik epizódban két mondatot is beszél magyarul. Az Alias című krimi, akció, és drámai elemeket keverő tévésorozatot nagy sikerrel vetítették 2001. szeptember 30-ától az ABC csatornán; összesen 5 évad készült belőle. Az első három szezont Magyarországon az RTL Klub sugározta, míg az utolsó két évadot már az AXN adta.

A J.J. Abrams (Star Wars: Az ébredő Erő) ötletén alapuló széria fő vonalát Milo Rambaldi találmányainak és műalkotásainak keresése és visszaszerzése adta. A közhiedelemmel ellentétben Rambaldi nem egy valós személy volt, csupán egy reneszánsz korból származó kitalált figura, akit tulajdonképpen Leonardo da Vinci és Nostradamus ötvözésével alkottak meg.

A Disney+-on is elérhető sorozat egyik epizódjában az álruhás Sydney Bristow ügynöktől megkérdezik, hogy nem lesz-e neki problémás megérteni a magyar nyelvű dokumentumokat. Mire Jennifer Garner azt felelte erre, hogy

„Ez nem lesz probléma. Beszélek magyarul”.

Ezután még annyit mond angolul, hogy a nagyszülei tanították meg a világ egyik legnehezebb nyelvére. Jennifer Garnernek nem volt könnyű dolga - még ha igen rövid és könnyű mondatokról volt szó -, de ügyesen vette az akadályt. Az Elektra sztárja gyönyörűen mondta fel ezt a két sort magyarul, és biztosra vehetjük, hogy annak idején igencsak ledöbbentek ezen az amerikai nézők. Itthon nyilván nem tűnt fel senkinek sem, mivel szinkronos verzióban adták a hazai csatornákon.


Jennifer Garnerről nemrég elterjedt az a pletyka, hogy csaknem 20 év után visszatér Elektraként a Deadpool 3. részében, aminek forgatását határozatlan időre leállították a hollywoodi színészsztrájk miatt. Ha emiatt többet is kell várnunk a nagysikerű képregényfilm 3. részére, megéri, hiszen mind a Disney, mind a Marvel, mind Ryan Reynolds azon dolgozik, hogy a legújabb Deadpool is legalább olyan élményt nyújtson a rajongóknak, mint az első két epizód.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás