promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bombatestű csodanő Jennifer Garner, szinte mindenét megmutatta: ezért a testért hagyta el Ben Affleck Jennifer Lopezt?
Borítókép:  Youtube - GMA
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Már meg is látogatta a volt felesége Ben Afflecket, gyönyörű nő, tombolhat Jennifer Lopez.

Szomorúan áll a világ az utóbbi idők történései előtt: az álompárként emlegetett Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága úgy tűnik, hogy második nekifutásra is zátonyra futott. Ben Affleck már el is költözött a közös otthonukból, Jennifer Lopez pedig nem hajlandó tudomást venni arról, hogy a magánélete romokban hever. Ben Affleck néhány háznyira költözött volt feleségétől: Jennifer Garnertől, aki már meg is látogatta volt férjét, ami egyből hihetetlen találgatáscunamit indított el.

Egy közeli ismerős azt is tudni véli, hogy mi hangzott el a volt szerelmesek között: Garner állítólag megpróbálta a férjét lebeszélni a válásról, ami még szimpatikusabb fényben tüntette fel a hihetetlenül szelíd, kedves, ám gyönyörű Jennifert. Afflecktől nem áll távol a kapcsolatok felmelegtése, így senki nem lepődne meg azon, ha esetleg rájött volna, mégis Garner az igazi neki.

Bár már három gyermek édesanyja és kifejezetten visszafogottan öltözködik, korábban az Alias című sorozatban előszeretettel mutatta meg formás idomait:

Jennifer Garner már 52 éves (két évvel fiatalabb Lopeznél), azonban korából könnyedén letagadhatna több mint 10 évet. Nem olyan régen egy strandon kapták lencsevégre, ahol boldogan élvezte a napsugarakat és bátran mutatta meg a testét, ami a mai napig tökéletes. Látszik rajta, hogy egy boldog, kiegyensúlyozott nő, aki tisztában van a külső és belső értékeivel. Olyannyira, hogy szívesen tölt időt volt férjével és Jennifer Lopezzel is, mivel a gyermekeik kedvelik egymást, így a szülők is sokat vannak együtt.

Férje korábban nem túl kedves megnyilvánulást tett róla, ami sokak ellenszenvét kivívta: Jennifer Garnerrel való házasságát okolta alkoholizmusa miatt és egy tévéadásban egyenesen azt mondta, hogyha még házasok lennének, akkor nem tudta volna letenni az italt. Egyelőre úgy tűnik, hogy a mostani válság nem rázta meg túlzottan Afflecket, egy barátjával szórakozva fényképezték le, ahol láthatóan jól érezte magát.

A fürdőruhás képet Jennifer Garnerről itt láthatod:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás