promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hevesi Kriszta gyomronvágó igazságot mondott Jennifer Lopez és Ben Affleck válásáról, ez lehet a valóság a kapcsolati válságuk mögött
Borítókép:  TV2 Play - Mokka
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hevesi Kriszta szerint egyértelmű, ezért romlott meg a házasságuk.

Nagyon úgy tűnik, hogy a világ egyik legszebb szerelmének gondolt tündérmese hamarosan véget érhet: egyre több jel utal arra, hogy Ben Affleck és Jennifer Lopez házassága megfeneklett. A férfi már kiköltözött feleségétől és nélküle szórakozik, de volt feleségével is átbeszélte a történteket. Jennifer Lopez nem hajlandó tudomást venni a történtekről, betegesen ragaszkodik ahhoz, hogy semmi probléma nincs a házasságukkal. A válást hivatalosan nem erősítették meg és sokan reménykednek, hogy még van remény helyrehozni ezt az egészet. Bár sokan eleve szkeptikusan álltak a kapcsolat sikeréhez és sokan maximum egy évet jósoltak nekik, Magyarország leghíresebb szexuálpszichológusa szerint azonban még nem kell temetni ezt a kapcsolatot.

Dr. Hevesi Kriszta szerint a pár nem abban hibázott a pár leginkább, amit sokan a fő válóoknak gondoltak. Bár azt elismeri, hogy valóban két nagyon különböző személyiségük van, szerinte ezen valahogy át lehetett volna lendülni. Hevesi Kriszta véleménye szerint a fő probléma az, hogy a régi ismeretségre való tekintettel kihagyták a randizás fázist, ahol az emberek megismerik egymást a párkapcsolat előtt és itt ki tudnak bukni olyan dolgok, amik a későbbiekben súrlódásokhoz vezethetnek. A párok ezen idő alatt igyekeznek összecsiszolódni és éppen ezt hagyta ki Ben és Jennifer.

Hevesi Kriszta megemlítette azt is, hogy Ben gyógyuló alkoholista, aki nehezebben viseli a stresszt és kifejezetten az a fajta híresség, aki elvégzi a munkáját, a magánéletét viszont valóban meg szeretné tartani magának. Míg Jennifer Lopez élete a csillogás, a szereplés és az egész életét erre az imázsra tette fel.

A különbségeket pedig nem közös munkával próbálták megoldani, mivel természetesnek vették a kapcsolatot, nem dolgoztak rajta eleget. Továbbá hírességek lévén kevésszer kellett konfrontálódniuk, lehettek teljesen önmaguk és nehezen mondanak le erről a szabadságról.

Azonban Hevesi Kriszta bizakodó és szerinte van még remény arra, hogy ismét egy párt alkossanak: a külön töltött idő szerinte a randizási fázist helyettesíti, a hiányt, a vágyakozást és a szabadságot. A szexuálpszichológussal készített interjút ide kattintva tudod megtekinteni:

Forrás: life.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás