promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hevesi Kriszta ledobta a ruhát és megmutatta nedves kebleit, falatnyi bugyija nem is látszódik
Borítókép:  Youtube - ErdelyiMagyarTelevizio
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mintha semmi nem viselne a képen, a decens pszichológusnő megvadult.

A pszichológia igazi modern tudomány: a korábbi időkben leginkább a különböző vallások képviselői látták el a lelki szolgálatot, ám az idők múlásával és az "elvallástalanodás" jelenségével együtt futott fel a pszichológia.

Magas szintű szakértői a tudománynak valóságos sztárok: hazánkban is jól ismert például Csernus Imre, a fiatalabb generációból Almási Kitti, vagy  például Hevesi Krisztina neve is, aki leginkább szexuálpszichológiai szakértelme miatt szerzett hírnevet magának.

Krisztina különleges szereplője a hazai közéletnek, abból a szempontból, hogy még az internet korában sem tudunk róla mindent: a Wikipédia oldalán például kiderül, hogy a publikusan elérhető információk alapján nem tudjuk, hogy mikor született.

Hevesi Krisztina nem mindig készült pszichológusnak, és igen széles körű tanulmányokat folytatott - amik természetesen mivel az emberi lélekkel foglalkozik, csak szélesítették látókörét.

Eredeti szándéka szerint képzőművésznek készült, de művészi hajlamit jól bizonyítja, hogy tanult a balettintézetben, sőt, még az artistaképzőben is. Hogy a doktornő nem a levegőbe beszél, amikor párkapcsolati tanácsot ad, arra kiváló bizonyíték az élete is: párjával, az ismert hazai zenész Hevesi Tamással 19 éves kora óta alkot egy párt.

Krisztina írt több könyvet is, és rendszeresen nyilvánul meg a legkülönbözőbb kérdésekben, amik az emberi kapcsolatokat érintik, népszerű szerzőnek és internetes személyiségnek is számít. 

Doktori címe és széleskörű tanulmányai mindenképpen bizonyítékai annak, hogy bizony egy rendkívül okos nőről beszélünk - de Krisztina nem csak az intellektuális képességek terén van megáldva a sor által, hanem bizony gyönyörű nő is, ahogyan ezzel a nyaraláson készített fényképével is bizonyítja. Nem tartozik azok közé a celebek közé, akik a testük mutogatásából élnek - viszont el kell ismernünk, hogy ilyen külsővel talán még az is menne neki.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás