promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gáspár Evelin a családi vacsora kellős közepén rakta ki mindenét, bicskanyitogató kommenteket kap a logó mellei miatt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gáspár Evelin ruhája és mellei miatt áll a bál az Instagram-oldalán.

Habár Gáspár Bea és Győző visszafogottan öltözködnek, akadt egy-egy alkalom, amikor többet mutattak meg magukból. Bea asszony annak idején szerepelt a Playboy magazinban és a Győzike showból ismert showman is jelentkezett már póló nélkül. 

A Gáspár család lányai is szeretik a szép ruhákat és sokszor kihívó öltözetet választanak maguknak, amelyben jól látszanak az idomaik. Gáspár Evelin legújabb bejegyzése is alátámasztja ezt, ugyanis egy igencsak kivágott ruhában indult neki a családjával vacsorázni. 

Elő karácsonyi vacsora a családdal a kedvenc éttermünkben

- írta a bejegyzéséhez Evelin, aki a Prime Steak & Wine étteremből jelentkezett be. Pontosan abból az étteremből, ahol korábban Tóth Gabi is posztolt. A Gáspár család ráadásul össze is futott az énekesnővel és egy fotót is készítettek együtt. 

A dögös ruha nem mindenkinek nyerte el a tetszését, ugyanis a kommentelők azt állítják, hogy Evelinnek nem kellett volna felennie egy ilyen sokat mutató darabot, ha ennyire lógnak a mellei. Rengetegen azt írták neki, hogy a lila ruha egyáltalán nem előnyös rajta, de akadtak olyan jószándékú embereket, akik teljességgel kiálltak az otromba megjegyzések ellen. 

- Borzalmas ami a két csöcse helyett ott van a két zacskós tej és a görbe ujjai , hajlott hát, logó bőr, hát ……. a száját ne nyissa ki, a stílus maga az ember - írta valaki a borzalmasan bántó hozzászólást. 

- Látom itt mindenki hibátlan, tessék csak mindenkinek magába nézni - jegyezte meg a sok rosszindulatú komment láttán egy másik hozzászóló. 

- Ennyi rosszindulatú embert hord a föld a hátán! Nő a nőt! Szégyen! Csini vagy Evelin! És nagyon jó a ruci! - védte be másvalaki a Gáspár család idősebb lányát. 

- Na akkor itt álljunk meg! Valóban nem előnyös,a ruha MÉRETE! De Evelin gyönyörű szép,csak sajnos a kosárméreten színtisztán látszik, hogy nagy. De maga a ruha is gyönyörű szép, és Evelin is - reagált valaki erélyesebben, ugyanis Evelin bejegyzése alatt valóban elszabadult a pokol a ruháját illetőn. 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás