promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szinte semmi sem takarja el Gáspár Evelin melleit: brutális dekoltázst villantott Győzike lánya, amit a kommentelők sem hagytak szó nélkül
Borítókép:  Youtube/ Bulvár STOP
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Győzike idősebb lánya egy igencsak kivágott felsőben ment el vacsorázni, amiről természetesen egy fotót is megosztott.

Gáspár Győző elsőszülött lánya, Evelin hosszú ideig küzdött a pluszkilókkal, néhány évvel ezelőtt azonban gondolt egyet és komoly életmódváltásba kezdett. Evelin nem kevesebb mint 50 kilótól szabadult meg, most pedig vékonyabb mint valaha. 

A csinos barna szépség pont ezért előszeretettel oszt meg magáról szexibbnél szexibb fotókat a közösségi oldalán, férfi rajongói nagy örömére. A most 29 éves lány a hírek szerint egyébként szingli, párjával, Attilával ugyanis néhány hónappal ezelőtt szakítottak. Bár sokáig úgy tűnt, hogy teljesen boldog életet élnek, nemrégiben kiderült, hogy a férfi sajnos nem bánt szépen a népszerű médiaszemélyiséggel.

Kapcsolatukat sajnos a féltékenység mérgezte meg, Evelin egy Youtube-videóban mesélte el a szakítás történetét, elmondása szerint szerelme vállalhatatlan dolgokat írt neki és olyan dolgokkal gyanúsította meg, ami neki egyáltalán nem fért már bele egy kapcsolatba.

Evelin azóta már túltette magát a szakításon, amit az Instagram-oldalára feltöltött fotóin is látszik, különösképp a legutóbbin. A fiatal lány ezúttal egy étteremből posztolt, ahová nem is akármilyen szerelésben érkezett meg. A gyertyafényes vacsorához Győzike lánya egy igencsak mélyen dekoltált fekete felsőt vett fel, amiből finoman szólva is kilátszott az, aminek ki kellett látszódnia. A fotóra nézve ugyanis mindenki megcsodálhatja a jelenleg a műsorvezetéssel kacérkodó híresség formás melleit. 

A kihívó fotó alá azonnal záporozni kezdtek a kommentek is, amelyek közül egyébként jó pár nem volt túl kedves, sőt kifejezetten sértőnek tekinthető.

A kevesebb több, ez egy előnytelen választás

- írták többen is, így nem is csoda, hogy sokan azonnal Evelin védelmére keltek mondván, nem értik miért kell állandóan rosszindulatúan kommentelni a fiatal médiaszemélyiség fotói alá.

Jézusom de rosszindulatúak vagytok. Én például pont leszarom hogy egy vadidegen mit gondol. Jó hogy itt mindenki tökéletesen néz ki… nézzetek magatokra! Mindenkinek van hibája. A másik fikázása nem menő.. 

- írta például az egyikük az alábbi fotó mellé.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás