promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gáspár Evelin semmit nem viselt felül, nőiességét próbálta takargatni, de szinte minden látszik
Borítókép:  YouTube - ZSHOW time
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gáspár Evelin is beállt az üdülő sztárok sorában, viszont a legkevesebb ruhát viselő celeb címét egyértelműen megnyerte.

Gáspár Evelin jobb formában van, mint eddig bármikor: bár a közelmúltban szomorú események történtek vele, úgy néz ki, hogy sikerült felülmelkedni a szívtörő eseményeken.

Bár párjával, Attilával úgy tűnt, hogy teljesen boldog életet élnek, kkiderült, hogy sajnos nem bánt szépen a népszerű médiaszemélyiséggel.

Kapcsolatukat sajnos a féltékenység mérgezte meg, Evelin egy Youtube videóban mesélte el a szakítás történetét, elmondása szerint szerelme vállalhatatlan dolgokat írt neki és olyan dolgokkal gyanusította meg, ami neki egyáltalán nem fér bele az erkölcsibe: televíziós munkája miatt Attila feltételezte, hog Evelin biztosan félre is lép.

Bár nehéz volt meghoznia ezt a döntést, végül mégis a szakítás mellett döntött.

Gáspár Evelin többször szóvá tette, hogy nem ő választotta a reflektorfényt, viszont ha már egész gyermekkorát kamerák kísérték, akkor úgy döntött, hogy szeretne ebből profitálni és felnőtt korát is a népszerű tévécsatornánál kezdi, immáron azonban saját akaratából.

Ennek egyik első lépése volt, hogy a csatornánál gyakornoki állást kapott amit nagyon élvezett, azonban szeretett volna még több szakmai ismeretet szerezni: beiratkozott a TV2 saját akadémiájára. Elmondta, hogy a felvételi folyamatot ugyanúgy végig kellett csinálni, mint nem híres osztálytársainak. Rengeteget tanult és ez végül meghozta a gyümölcsét: sikeres vizsgát tett, melyről Instagramon tájékoztatta a rajongóit.

A folyamatos fejlődésnek része az is, hogy külsején is rengeteget dolgozik: hónapra hónapra formálódik a teste és az egykori kislány elképesztő külsejű nővé vált. Erről is büszkén beszél, amit nagyon helyesen is tesz: ő meg változtatni, tenni és lemondani bizonyos dolgokról és rossz szokásokról ezért a végeredményért.

Az új képe magáért beszél, alig vett fel ruhát és mi ezt egy cseppet sem bánjuk. Azt meg kívánjuk, hogy annak ellenére, hogy jelenleg szingliként is teljesnek érzi magát, találjon rá a szerelem:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás