promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gáspár Evelin semmit nem viselt felül, nőiességét próbálta takargatni, de szinte minden látszik
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gáspár Evelin is beállt az üdülő sztárok sorában, viszont a legkevesebb ruhát viselő celeb címét egyértelműen megnyerte.

Gáspár Evelin jobb formában van, mint eddig bármikor: bár a közelmúltban szomorú események történtek vele, úgy néz ki, hogy sikerült felülmelkedni a szívtörő eseményeken.

Bár párjával, Attilával úgy tűnt, hogy teljesen boldog életet élnek, kkiderült, hogy sajnos nem bánt szépen a népszerű médiaszemélyiséggel.

Kapcsolatukat sajnos a féltékenység mérgezte meg, Evelin egy Youtube videóban mesélte el a szakítás történetét, elmondása szerint szerelme vállalhatatlan dolgokat írt neki és olyan dolgokkal gyanusította meg, ami neki egyáltalán nem fér bele az erkölcsibe: televíziós munkája miatt Attila feltételezte, hog Evelin biztosan félre is lép.

Bár nehéz volt meghoznia ezt a döntést, végül mégis a szakítás mellett döntött.

Gáspár Evelin többször szóvá tette, hogy nem ő választotta a reflektorfényt, viszont ha már egész gyermekkorát kamerák kísérték, akkor úgy döntött, hogy szeretne ebből profitálni és felnőtt korát is a népszerű tévécsatornánál kezdi, immáron azonban saját akaratából.

Ennek egyik első lépése volt, hogy a csatornánál gyakornoki állást kapott amit nagyon élvezett, azonban szeretett volna még több szakmai ismeretet szerezni: beiratkozott a TV2 saját akadémiájára. Elmondta, hogy a felvételi folyamatot ugyanúgy végig kellett csinálni, mint nem híres osztálytársainak. Rengeteget tanult és ez végül meghozta a gyümölcsét: sikeres vizsgát tett, melyről Instagramon tájékoztatta a rajongóit.

A folyamatos fejlődésnek része az is, hogy külsején is rengeteget dolgozik: hónapra hónapra formálódik a teste és az egykori kislány elképesztő külsejű nővé vált. Erről is büszkén beszél, amit nagyon helyesen is tesz: ő meg változtatni, tenni és lemondani bizonyos dolgokról és rossz szokásokról ezért a végeredményért.

Az új képe magáért beszél, alig vett fel ruhát és mi ezt egy cseppet sem bánjuk. Azt meg kívánjuk, hogy annak ellenére, hogy jelenleg szingliként is teljesnek érzi magát, találjon rá a szerelem:

Borítókép:  YouTube - ZSHOW time
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Helyi Hírek
Időjárás