promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gáspár Evelin bikinibugyija úgy bevág, hogy a látványtól mindenkinek tátva marad a szája
Borítókép:  TV2 (via 24.hu)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gáspár Evelin felforrósította bikiniben Míkonoszt.

A Győzike show-nak köszönhetően nem csupán Gáspár Győzőn szórakozhatott az egész ország, hanem a családján is, de abba akkoriban sokan nem gondoltak bele, hogy ez a hirtelen jött, hatalmas ismertség vajon milyen hatással lesz később a showman kislányaira. Azóta már Virág és Evelin is felnőttek, és szerencsére úgy tűnik, hogy nem ártott nekik a nagy sikerű műsor, hiszen okos, értelmes emberek lettek.

Sokan előítéletesek a 29 éves Gáspár Evelinnel kapcsolatban, de végül általában mindenki kellemesen csalódik benne, így mára hatalmasra duzzadt a rajongótábora, és jelenleg is közel 200 ezer követője van Instagramon. A Survivorben is bizonyította, hogy milyen bátor és kitartó, így nem csoda, hogy állítólag ő is a médiában képzeli el a jövőjét – el is végezte nemrég a TV2 Akadémiát.

Aki követi Gáspár Evelint, az tudja, hogy mostanában a gyönyörű görög szigeten, Míkonoszon élvezi a jó időt a fiatal híresség, aki ráadásul elég bevállalós fotókkal mutatta meg, milyen gyönyörű a hely, ugyanis a felvételeken bikiniben szerepel – az egyik fotón arcpirító módon bevág a bugyija, a tűzforró látvány pedig rendesen leizzasztotta a rajongóit, hódolóit.

A visszajelzések alapján egyenesen leesett az álluk Gáspár Evelin követőinek, nem győzték dicsérni a kinézetét, csak úgy záporoztak a pozitív kommentek és a szívecskés, tüzes hangulatjelek, amik mind azt jelzik, hogy Győzike lánya bizony elképesztően néz ki – talán sosem volt még ennyire dögös, és ezzel valószínűleg ő is tisztában van, azért is oszt meg magáról ilyen vadító fotókat.

Itt lehet megtekinteni Gáspár Evelin tűzforró bikinis képét:

Itt pedig egy másik posztját Míkonoszról:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás