promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Győzike modellvékonyra fogyott lánya átlátszó szoknyában pózol, és felül is elég lengére sikerült az öltözet
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gáspár Evelin nem sok mindent bízott a képzeletre.

Gáspár Evelin hosszú ideig küzdött a pluszkilókkal, de most már jó ideje tartja jó formáját, friss képein pedig vékonyabb, mint valaha.

Pedig nem éppen így ismerték meg őt a nézők: a kétezres évek közepátől sugárzott Győzike Show-ban még pufi kislány volt.

A most 29 éves nő viszont megunta a súlytöblettel való életet, ami nem is volt már egészséges, lévn volt, hogy 110 kilót nyomott. 13-14 évesen kezdett el diétázni és kezdetben rengeteg mindent, így fogyasztó tablettákat is szedett, melyek hatásosak voltak ugyan, de az egészségét igencsak megrongálták.

Éppen ezért már jóideje nem hisz a csodákban, a fogyasztószerekben és a divatdiétákban, csak a kemény munkában. Gáspár Evelin évek óta rendszeresen és keményen sportol, emellett pedig tudatosan étkezik, ennek köszönheti az elért eredményt, melynek köszönhetően mára körülbelül 40 kilótól szabadult meg, és ami szintén óriási eredmény, meg is tartotta vágyott súlyát.

Az utóbbi időben pedig jobb formában van, mint valaha. Karcsú alakját egyre bevállalósabb ruhákban mutatja meg.

A miniruha felül teljesen kivágott, középen úgy alakították ki, hogy éppen takarja viselője dekoltázsát.

Nem ez volt az egyetlen extra szexi outfit, amiben mostanában fotózkodott. Tesvére születésnapján például nem vett fel melltartót a pántos nyári ruhája alá.

Július utolsó napján pedig egy középen kivágott, extra rövid, rojtokkal díszített kreációban kapták le a TV2 székházában.

Evelin egyébként a nyár elején szakított Attilával, akit a TV2 Párharc című műsorában láthattak mellette. A lány azt is elárulta, exe az utóbbi időkben sokszor volt féltékeny, amit ő nagyon nehezen viselt. Az utolsó csepp pedig az volt nála a pohárban, amikor Attila azt állította, hogy egyik unokatestvérénél van, miközben elment bulizni.

Evelin egyik közeli ismerőse elmondta, Attila nem volt röghöz kötve, oda ment és azt csinált, am it akart, párja csak annyit kért tőle, mondja meg, hol van. Ezt ő nem teljesítette, cserébe viszont nagyon féltékeny volt, amibe beleunt a nagyobbik Gáspár lány.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás