promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megszületett a döntés: Gáspár Evelin mehet a levesbe Pap Dorcival együtt
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A magyarok döntöttek Gáspár Evelin és több másik celeb sorsáról.

Elterjedt a híre, hogy a TV2 új műsorvezetőket keres, akikkel kicsit frissítheti, fiatalíthatja a csapatát. A pletykák szerint lecserélhetik a Dancing with the Stars házigazdáit, vagyis Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András helyére is mások érkeznének. De nem ez lenne az egyetlen produkció, amiben fiatal műsorvezetők vennék át a stafétát a tapasztalt televíziósoktól.

A Promotions szerkesztősége eljátszott a gondolattal, hogy kik azok a fiatal hírességek, akik már dolgoztak a TV2-nél, vagy jelenleg is a csatorna alkalmazásában vannak, és csináltunk egy közönségszavazást, amivel az olvasók dönthették el, hogy ők kit látnának szívesen valamelyik kiemelt műsor élén.

Mondani sem kell, hogy igen megdöbbentő eredmény született, nem hittük volna, hogy ilyen rangsor fog kialakulni a szavazás végére.

A magyarok többsége ugyanis a TV2 online riporterét, Budavári Fülöpöt látná legszívesebben műsorvezetőként. Mögötte nem sokkal, mindössze 144 szavazattal kevesebb eredménnyel végzett a második helyen Sydney van den Bosch, akit jelenleg a Szerencsekerék szerencselányaként láthatunk a képernyőn, de ezek szerint sokan el tudnák képzelni őt komolyabb pozícióban is.

Gelencsér Tímea a harmadik helyen végzett, aki a mi szemünkben az első számú jelölt lenne a Dancing with the Stars új, lehetséges műsorvezetői között. Ezután viszont történt egy komoly mélyzuhanás, ugyanis a lista aljára jóval kevesebb szavazattal került fel Gáspár Evelin, aki a TV2 Akadémián tanulja éppen a műsorkészítést, aztán Hunyadi Donatella következik, akinek semmiféle televíziós tapasztalata nincsen.

Az utolsó előtti helyen a Zsákbamacska csinibabája, Pap Dorci végzett, a lista legaljára pedig Schobert Lara került, ami azért is furcsa, mert ő már bizonyított online riporterként a Sztárban sztár leszek háttérműsorában. Ezek szerint az emberek őt tudnák a legkevésbé elképzelni, mint műsorvezetőt. Hozzá kell tenni, hogy ez csak azoknak a véleménye, akik az elmúlt 2 napban szavaztak. Ugyanakkor olyanok is voltak, akik olyan hírességekre gondoltak, akik nem szerepeltek a listán.

Szerintetek ki lehetne a TV2 új, fiatal műsorvezetője?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás