promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gáspár Evelin besokallt, forgatás közben kelt ki magából – videó
Borítókép:  Gáspár Evelin / rtl.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gáspár Evelinnek nagyon nem tetszett Gábor viselkedése a Survivor című kaland-realityben, ezért elég kemény dolgokat mondott.

Nemrég indult az RTL Klubon a Survivor című műsor, amiben a civilek, illetve a celebek csapnak össze, miközben fáznak, éheznek, és különböző feladatokat kell megoldaniuk. Sokak számára elég megterhelő ilyen körülmények között élni, sőt, a civilek csapatából Gábor fel is adta a küzdelmet – Gáspár Evelin pedig valószínűleg nem is bánja ezt, ugyanis a férfi eléggé kihúzta nála a gyufát azzal, hogy hisztizett.

„Én utálom a hisztis embereket. Mert látjátok, én csöndben vagyok, én nem mondok olyat, hogy éhes vagyok, én nem mondok olyat, hogy most nekem fáj ez, mert ezt el bírom magamnak csöndben, méltóságban viselni. Az, hogy fázol, éhes vagy, meg ilyenek, az alap, mert mindenki ezzel küzd”

– mondta Gáborral kapcsolatban Gáspár Evelin, aki elég ingerültnek tűnt.

Gábor helyére hamarosan egy régi játékos jön, és sokan arra tippelnek, hogy (ahogy Baukó Éva is megjósolta) Zsófi tér vissza, ami azért is lenne érdekes, mert a csapattársai kifejezetten utálták őt, és rengeteg szóváltás volt miatta – szóval, ha így lesz, akkor ismét felkészülhetünk pár kellemetlen, feszült pillanatra a Survivorben.

Itt lehet megnézni Gáspár Evelin kiakadását:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás