promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gáspár Evelin gusztustalan beszólásokat kap a teste miatt – Most reagált a támadásokra!
Borítókép:  Gáspár Evelin / youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gáspár Evelin mostanában egyre szexibb, merészebb képeket tesz ki magáról, emiatt pedig egyesek elég csúnyán beszólogatnak neki.

Győzike idősebbik lánya, Gáspár Evelin gyakorlatilag a kamerák előtt nőtt fel, így nem újdonság neki, hogy szinte minden mozdulatát figyelik, és kritizálják az emberek. Az utóbbi időben rengeteget fogyott, és manapság már büszkén mutogatja a testét akár még vadító fürdőruhában is – ezért pedig nem csupán rengeteg dicséretet kapott, de számtalan kemény támadást is.

„Mostanában posztoltam bevállalósabb fotókat, nekem ebben nem kevés munkám van. Ezek alatt a képek alatt megjelentek különböző kommentek: a testemet kritizálták, engem kritizálták, a ruhát kritizálták. Elengedtem. Tízéves korom óta közszereplő vagyok, 17 év médiamúlt van mögöttem, ami megtanított arra, hogy tudjak szelektálni. Lelkis csajszi vagyok, aki szívére tud venni kommenteket, de már eljutottam oda, hogy csak azoknak a véleménye számít, akiket valóban ismerek és szeretek”

– idézi a 24 Gáspár Evelint.

Úgy tűnik, hogy a híresség szerencsére helyén tudja kezelni ezeket a negatív hozzászólásokat, és nem veszi túlzottan a szívére az arctalan, keserű internetes trollok gusztustalan beszólásait, hiszen az a legfontosabb, hogy ő jól érezze magát a bőrében – Gáspár Evelin szavai alapján pedig ezzel csöppet sincs gond, mivel elégedett magával.

Itt lehet megtekinteni Gáspár Evelin riportját a Fókuszban, ahol erről beszél:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás