promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Cserpes Laura parányi bugyija lájkcunamit okozott, míg Gáspár Evelin forró fotói semmi perc alatt elűzik a frontot
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Közben Cserepes Laura és Gáspár Evelin után Tóth Andi, valamint a mindig csodás Dua Lipa is főszereplő volt a válogatás rovatunkban.

Nagyszerűen indult a hét a válogatás rajongóknak, mivel Cserpes Laura aprócska bugyis és melltartós fotója is előkerült. Amióta a magyar modellnél pajzsmirigy betegséget diagnosztizáltak, azóta picit visszavett a pörgésből. Cserpes Laura újra meghúzta a határait, és több időt tölt a családjával. A szépséges modellen abszolút nem fogott az idő.

Szabó Ádám párja is feltűnt fürdőruhában. A sztár iszonyatosan szerelmes Farkas Jenniferbe, és annyi időt töltenek együtt, amennyit csak tudnak.

A válogatásban reflektorfénybe kerültek Győzike lányai. Mind a ketten igazán szép fogyást produkáltak. Gáspár Evelin persze a merészebb, aki extrém bikinikben is meg szokta mutatni magát Instagramon. Őt nagyon megviselte, hogy gyerekkorában kövér volt, de végül elérte a célját. Gáspár Virág is változáson megy át, aki a haját is levágatta.

Tóth Andi mindig hangoztatja, hogy nem igazán lehet mögé látni, és sokan csak a felszínt kapargatják, ha meg akarják őt ismerni. Persze az is benne van a pakliban, hogy kevés embert enged közel magához, aminek meg is van az oka. Az énekesnő csütörtökön, az Instagram-oldalán jelentette be, hogy már hetek óta nem alkot egy párt a ValMar duó tagjával, és hozzátette, hogy a szakítást ő kezdeményezte.

Amikor Tóth Andi bekerült a válogatás rovatunkba, a sajtó még azt hitte, hogy minden rendben van köztük, de a rajongók már kiszagolták, hogy valami nem stimmel.

A válogatást végül Dua Lipa csodás fotóival zártuk. Most újra olyan képet tett közzé, amik igazán nagy forróságot fog okozni így a tavasz kezdetén is. A falatnyi melltartóból csoda, hogy nem látszódnak ki az énekesnő keblei.

Demi Rose sem fogta vissza magát, és most olyan ruhát vett fel, amiben előtérbe kerülnek a bimbói.

A jövő héten is érdemes lesz követni a válogatás rovatunkat, mert az összes új és régi villantást fel fogjuk kutatni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás