promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szakértő rántotta le a leplet az RTL főműsoridőben perverzkedő sztárjáról, döbbenet mi áll a botrányos kijelentései mögött
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyen még nem volt az adás története során.

Meglehetősen balhésra sikeredett az RTL-en futó Házasodna a gazda című műsor legutóbbi adása. A műsor lényege, hogy mezőgazdász életmódot folytató gazdák keresik életük szerelmét, e cél érdekében randevúznak a birtokon az ellenkező nem képviselőivel.

Az idei évad elég egyik főszereplője József gazda, aki eléggé szalonképtelen módon nyilvánult meg az egyik versenyző hölggyel, Krisztinával szemben.

Krisztina azt kérdezte Józseftől egy kettesben töltött randevún, hogy mi az a dolog, amire a férfi a legjobban vágyik jelenleg, mire József gazda nemes egyszerűséggel közölte, hogy egy női nemi szervre, akit szerethet is.

A szóban forgó versenyző nem igazán értékelte a gazda direkt megjegyzését, eléggé felháborodott a válaszon, megosztotta azt versenyzőtársával, Timivel is, akivel mind a ketten úgy döntöttek, hogy ott hagyják Józsefet.

Hogy vajon mi állhatott a férfi elszólásának hátterében, azt most pszichológus szakember próbálta megfejteni a Velvet blognak nyilatkozva. A pszichológus szerint, aki korábban Jákob Zoltánnak is segített a Nagy Ő-ben, nem igazán kell meglepődni József gazda kijelentésén, a jelenet pusztán rávilágít a férfi és a női agy között meglévő  különbségre.

Kifejtette, hogy a szakirodalomban óriási mennyiségű anyag halmozódott már fel a két nem eltérő gondolkodását illetően, amibe beletartozik a párkapcsolati vetület is. Eszerint a férfiak már a kapcsolat jóval korábbi szakaszában nagyobb hangsúlyt fektetnek az interszexuális dinamika fizikai részére, míg a nők esetében ez inkább az ezt megelőzően kialakult érzelmi kötődésre épülve jön létre.

József gazda később próbálta védeni nyilatkozatát, állítása szerint ha Krisztina nem zárkózik el egyből, jobban ki tudta volna fejteni mire gondol. A pszichológus szerint viszont egy nő számára annyira tárgyiasító lehet egy ilyen megjegyzés, hogy azzal végképp el lehet vágni bármiféle kialakuló kapcsolatot.

forrás: Velvet

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás