promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jennifer Lopez így tudatta a világgal, hogy vége van Ben Affleckkel, csak egy jel volt az egész?
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jennifer Lopez és Ben Affleck között történhetett valami, és erre már többen felfigyeltek.

Jennifer Lopez és Ben Affleck újbóli egymásra találása maga volt a tündérmese, miután korábban elváltak útjaik, pedig nagyon sokan álompárt láttak bennük. Megházasodtak, nem is egyszer, majd elkezdődött a közös életük, amelyben sokan ismét egy újabb nagy egymásra találást láttak. Ám már a házasság után kiderültek fura dolgok, hogy milyen elvárások fogalmazódtak meg bennük egymással kapcsolatban, miket tisztáztak egymás között, és például Ben Afflecknek mit kell megtennie Jennifer Lopezért a mindennapokban.

Nos, még a szexuális életüket is szabályozták, ezekről az érdekességekről pedig korábban írt cikkünkben számoltunk be nektek:

A 2000-es évek elején jegyben jártak, majd hirtelen szakítottak, és 2021-ben jöttek újra össze, és azóta tart a tündérmese. Ám az elmúlt napokban már több helyen is megjelent, hogy a páros válni készül, a rajongók pedig alkezdték szorgosan gyűjtögetni a jeleket, amelyek arra utalnak, hogy vége, hogy tényleg a mellett döntöttek, hogy külön utakon folytatják majd tovább.

Ben Affleckről egyre több olyan fotó készül, amikor mérgesen ül az autóban vagy furán viselkedik Jennifer Lopez társaságában, miközben Jennifer Lopez kapcsán az újságok arról írnak, hogy fura, hogy nagyon sok helyen külön jelenik meg, Ben Affleck nélkül.

Ami pedig a leglátványosabb volt, azaz, hogy egy olyan bejegyzést lájkolt, amely az egészségtelen párkapcsolatokról szólt. Lenna Marsak, párkapcsolati tanácsadó pedig észre is vette, hogy az énekesnő lájkolta ezt a bejegyzését, így pedig ki is emelte azt. A poszt az olyan személyiségjegyekről szólt, amelyek a felek behoznak a kapcsolatba, de ezek teszik tönkre azt.

Sokan pedig ezt egy nagyon erős jelnek gondolják, hogy valami nincs rendben kettőjük között.

Jennifer Lopezről később úgy készült kép, hogy férje nélkül vásárol ingatlant.

Többször is készült róluk videó, amikor nyilvánosan is veszekedtek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás