promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Jennifer Lopez keserű reakciója mindent elárult, miután Ben Affleckről faggatták

Jennifer Lopez keserű reakciója mindent elárult, miután Ben Affleckről faggatták

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Egy ilyen kérdést nem lehet jókor feltenni, az egyik riporter mégis megpróbálkozott vele.

Napok óta arról hangos a bulvársajtó, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága két év múltán komoly válságba jutott. Nem véletlenül indult be a pletykagyár, minden jel arra utal ugyanis, hogy valami nagyon nincs rendben a sztárpár magánéletében.

Erre utalnak a Ben Affleckről napokban készült képek, melyen szemmel láthatóan feszülten ül autója kormánya mögött, miközben idegesen dohányzik. Többen kiszúrták azt is, hogy már a gyűrűjét sem viseli, ami szintén komoly problémákról árulkodik.

Most Jennifer Lopez is sokatmondóan reagált a válságba jutott házasságát firtató kérdésre, melyre valószínűleg számított, bár nem feltétlenül egy filmbemutató kapcsán kellett volna azt feltenni. J.Lo épp az Atlas című sci-fijét promózta egy nyilvános beszélgetés keretei között, a kérdést követően pedig egy pillanat alatt megfagyott a levegő a teremben.

A riporter konkrétan arra kérdezett rá, hogy igazak-e a hírek, miszerint problémák vannak a házasságában. A szintén színpadon lévő kollégája, Simu Liu azonnal közbeszólt: „oké, ezt így nem csináljuk”, de Jennifer Lopez nem hagyta magát, és odaszúrt egyet:

„Te ezt jobban tudod”

– mondta gúnyos kacajjal és szúrós tekintettel, mire Liu hozzátette, hogy „ne jöjjenek ezzel az energiával” – gondolhatott itt a nem túl lelkesítő témára.

Jennifer Lopez maga zárta le a beszélgetést, és láthatólag nem tette túl magát a kérdésen:

„Köszönöm, senki sem kérdezett tőlem semmit spanyolul, de oké”

– fogalmazott a Mexikóban tartott eseményen. J.Lo a héten már a második ilyen rendezvényen vett részt, Los Angelesben is népszerűsítette a filmet, ám Ben Affleck egyik helyszínre sem tartott vele.

Jennifer Lopez látszólag a munkába menekül, hiszen a filmezés mellett gőzerővel készül a This Is Me címet viselő turnéjára, ami a legújabb, februárban bemutatott lemezét veszi alapul.