promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rossz ránézni Ben Affleckre, szinte idegből rágja a cigit méregdrága luxusautójában
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Valami nagyon nincs rendben a színész körül, rettenetesen néz ki, a házassága is romokban heverhet.

Óriási szenzáció volt három évvel ezelőtt, amikor kiderült, hogy Ben Affleck és Jennifer Lopez közel két évtized múltán ismét egymásra találtak. A szerelem ezúttal már megrendíthetetlennek tűnt, nem úgy, mint 2004-ben, amikor két év együttlétet követően végül a házasság előtt döntöttek úgy, hogy szakítanak – miután kiderült, hogy Ben Affleck félrelépett.

Másodjára már biztosra mentek, megtartották a nagy lagzit, és még néhány hónappal ezelőtt is úgy tűnt, hogy ezúttal életre szóló szövetséget kötöttek. Azóta viszont valami szemlátomást megváltozott, és már a közös fotókon is látszik, hogy nagy a feszültség kettejük között, mosoly és csókok helyett pedig számonkérő mozdulatok és szigorú tekintetek látszódnak.

A legutóbbi fényképeken Ben Affleck kezén már nem volt ott a gyűrűje, és ha ez nem lett volna elég, meglehetősen gyűrötten és mogorván nézett ki az 51 éves sztár, aki szinte rágcsálta a cigarettáját luxusautója kormánya mögött ülve.

Forrás: Profimedia

J.Lo minden bizonnyal férjének ezt a rossz szokását sem nézte túl jó szemmel, ráadásul Affleck egyáltalán nem törődik azzal, hogy hol látják cigarettázás közben – a legtöbben valószínűleg még emlékeznek arra a mémmé váló fotóra, amin megkönnyebbülten hódolt káros szenvedélyének.

Jennifer Lopez mindeközben továbbra is az egészséges életmód egyik legnagyobb szószólója, nevével fémjelzett szépségápolási termékeit pedig saját testével reklámozza. Teheti is, hiszen káprázatos formában van az 54 éves énekesnő.

A válófélben lévő sztárpárhoz közel álló ismerősök szerint Ben Affleck már el is költözött nejétől, így valószínűleg hamarosan eladják azt a villát, amit korábban együtt választottak ki. Úgy látszik, hogy kapcsolatuk bár ezúttal is intenzíven lángolt, évtizedek múltán sem bírta ki a kettejük közötti különbözőségeket.

Fotó: Profimedia

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás