promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gyászol a világ: Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága az utolsókat rúgja
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik az álompár nem tanult a korábbi hibákból, kritikus ponthoz ért a kapcsolatuk.

Egészen hihetetlen módon repül az idő: 2021-ben valami egészen hihetetlen pletyka kelt szárnya, amiben a világ reménykedni sem mert: állítólag Jennifer Lopez és Ben Affleck a szakításuk után nem kevesebb mint 17 évvel ismét randizni kezdtek. Hozzánk ez a trend csak most kezd el igazán betörni és ne szépítsük: a Krausz Gábor-Mikes Anna páros honosította ezt meg kishazánkban, de külföldön nem csak egy-egy emberért és az ő életművéért, művészetéért szokás rajongani, hanem a szerelmespároknak is egészen elképesztő rajongói tábora van. Ők azok, akik cuki zenére, cuki képeket vágnak össze cuki videóvá, akik minden közös képük alá 6 lángoló szívecskét és 12 boldogan síró hangulatjelet tesznek és akik a pár minden kapcsolati válságát úgy élik meg, mintha az az ő életükben történne. Minden kétséget kizáróan az egyik ilyen elképesztően nagy figyelemmel és szeretettel kísért pár Jennifer és Ben kapcsolata volt, onnan is tudhatjuk, hogy az ügy komoly, hogy külön nevet találnak a párra, ami általában a nevül valamilyen módon történő összeolvasztása, ebben az esetben ez Bennifer lett. Kis érdekesség: mióta újraösszejöttek, azóta kaptak egy kettest a nevük mellé, így hivatalosan ez most úgy néz ki, hogy Bennifer 2.

Éppen most forgatnak Jennifer Lopez életéről egy dokumentumfilm sorozatot, mely a Gratest Love Soty Never Told címet viseli, ami annyit tesz, hogy A legnagyszerűbb szerelmi történet, amit soha nem meséltek el. Az énekesőnek nem régiben jött ki az új lemeze is, mely szintén kicsit önéletrajz ihletésű, így láthatjuk, hogy Jennifer éppen minden platformon igyekszik megmutatni a nyilvánosságnak, hogy kicsoda ő és hogyan él. Eléggé furcsán veszi ki magát a dolog, mert az ember azt gondolná, ha Jennifer abból él, hogy szerepet játszik, talpig sminkben, elegánsan vakuk villogása között kell vacsoráznia is és egyre-másra hívják interjúzni, akkor jól esik neki az otthon melege és az, hogy kicsit végre "kijöhet a szerepéből". Ám nagyon úgy tűnik, hogy ez nem egy szerep, hanem Jen maga a megtestesült díva, aki élete minden pillanatát szeretné a rajongóival átélni. Ő maga nyilatkozott arról, hogy sajnos előfordult az életében az, hogy méltatlan kapcsolatban volt, annyira vágyik ugyanis az elismerésre és a törődésre, hogy sokszor nem megfelelően választ partnert (így eshetett meg az is, hogy már négyszer házasodott meg és háromszor volt menyasszony). Ő úgy fogalmaz, hogy nem tud szeretet nélkül élni, a pszichológia meg úgy, hogy kapcsolatfüggő. Az is nagyon furcsa, hogy a világ egyik legszebb nője ennyire be akarja bizonyítani egy nagy rakás ismeretlen embernek, akik semmilyen szinten nincsenek ráhatással az életére és a kapcsolatára, hogy ő most mennyire önmaga, boldog és önazonos, ezzel a kapálózással azonban pont az ellenkezőjét éri el.

@varietymagazine

Ben Affleck praises wife Jennifer Lopez's impact: "When they approach her, it's like, 'You mean something to me. I haven't seen somebody like me or from where I'm from doing what you do.'"

original sound - Variety

Bár a nyilvánosság előtt mindig tökéletes párt alkotnak, az utóbbi időben nem lehetett nem észrevenni azt, hogy Ben mosolya nem őszinte, sokszor fárasztják a kamerák az otthonában, ahogy az sem lehet kellemes, hogyha a munkád végeztével szintén egy színpadra térsz haza, a kedvesedhez, akivel kettesben szeretnél lenni. Kicsit amolyan a színház az egész világ dolog ez Jennél, Affleck pedig a jóképű háttérszereplő, akinek az a dolga, hogy mosolyogjon és meggyőzze az embereket, hogy nincs náluk boldogabb pár a földön.

A dolog szomorú része az, hogy könnyedén megeshet, hogy valóban egy erős, stabil lábakon álló, nagy szerelem lenne az övék, de a nyilvánossághoz való hozzáállásuk annyira homlokegyenest más, hogy ez rengeteg konfliktust szül közöttük. A jelek szerint pedig Ben mindenben enged, hogy felesége kedvére tegyen, azonban az ilyen hosszútávon nem fenntartható: az ember csak nyel nyel nyelv és egyszer csak kirobban belőle az, hogy ő ezt az egészet nem akarja, nem kéri, nem jó így és amúgy is mindenki hagyja békén.

Persze a legritkább esetben fordul elő olyan, hogy egy pár mindkét tagja ugyanolyan személyiséggel rendelkezzen és ugyanazt gondolják a dolgokról, azonban az mindenképp elengedhetetlen, hogy az alapértékekről ugyanúgy vélekedjenek. Könnyű ezt elképzelni a saját életünkre levetíteni is. Adott mondjuk a pár egyik tagja, aki nem szereti a nyilvános érzelemnyilvánítást, aki társaságban visszafogott és csak finom érintésekkel, esetleg szavakkal jelez a párjának, hiszen azt gondolja, hogy együtt vannak, felesleges bármit bizonygatni. Míg a pár másik fele állandó jelleggel, notóriusan minden alkalmat kihasznál arra, hogy megmutassa: igen, együtt vagyunk, ő az enyém, én az övé. Hosszú távon ez azt fogja eredényezni, hogy vagy sehova nem mennek együtt, vagy egyikük enged és rosszul érzi majd magát, vagy pedig szakítanak.

Jenniferéknek még lehet visszaút, ha megfelelően megbeszélik és lekommunikáljuk a határokat, a pontos igényeket és azt, hogy Jen-nek ez most valóban a lemeze promótálásához szükséges rossz, esetleg egy életközépbeli válságot kezelendő átmeneti rossz, vagy pedig fontos része az életének. Ugyanis egyre inkább afele mutatnak a jelez, hogy Jennifernek választania kell majd a magánélet és a férje között, mert hamarosan ezt lehet Ben teszi meg, akármekkora is a szerelem.

Forrás: Best magazin

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás