promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jennifer Lopez köntöse teljesen szétnyílt, a fehérnemű amit alatta visel észveszejtően emeli ki a sztár minden porcikáját
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Minden idők egyik legszexibb fotósorozata is lehet ez akár.

Jennifer Lopez, puerto ricoi énekesnőre egyáltalán nem túlzás a "szupersztár" jelző használata. Manapság ezt a címkét úgy tűnik, könnyű szívvel osztogatják, de J. Lo tényleg rászolgált a jelzőre.
A most 54 éves énekesnő-modell karrierje még a '90-es években indult, de még hogy: debütáló lemeze, az On the 6 című rögtön az amerikai listák első 10 helyezettje közé repült, J. Lo azonnal A-listás előadóvá vált, a kor olyan latin zenét játszó előadóinak a riválisává vált, mint Enrique Iglesias vagy Ricky Martin. Ki gondolná, hogy már két évtized is eltelt például a Jenni from the Block című sláger óta, amit itt fel is tudunk idézni rögtön:

A szívtipró latin férfiakkal szemben ő a női vonalat erősítette, hiphopból, latin zenei elemekből jó ízléssel vegyített zenéje sok embernek tetszett, J. Lo pedig azóta is folyamatosan ragyog a szórakoztatóipar egén (asztrológia iránt érdeklődő olvasóinknak eláruljuk, hogy J. Lo természetesen oroszlán napjegyben született), akár új dalokkal, akár parfümökkel, akár saját ruhakollekcióval áll elő.

Saját márkás ruhakölteményei mellett azonban modellkedni is szokott. Ezt tette legutóbb is az Intimissimi nevű, női fehérneműket gyártó cég felkérésére is, és a fotósorozat láttán nem túlzás azt állítani, hogy leesett az állunk.

A cég szakemberi jó érzékkel egy bézses-arany színű, selyemből készült hálóing-fehérnemű szettet álmodtak meg az énekesnőre (miután a belsőépítészek rendkívűl elegáns belső teret álmodtak meg a fotózáshoz), és hogy úgy mondjuk, Jennifer Lopez ezt tudja is hordani. 54 évesen olyan bombatestet villantott, mint egy olimpiai atléta - gyönyörű bőréhez tónusban tökéletesen a passzol hálóingszett, haja hibátlan, smink tökéletes, önbizalom az egekben; Lopez kisasszony (pontosabban Mrs. Affleck) imádja a kamerát, és kamera viszont imádja őt.

Mi csak reméljük, hogy Jennifer Lopez nem hagy fel jó szokásával, és még hosszú ideig fog modellkedni fehérnemű-cégeknek: a világ mindig egy kicsit jobb hely lesz, amikor ilyen gyönyörű nőkről ilyen ízléses fotósorozatokat készítenek:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás