promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Átlátszó bugyiban pózol Jennifer Lopez, semmit sem takargat? Több millióan látták már ezt a képet, egyszerűen zseniális
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szenzációs fotó készült a világ egyik leggyönyörűbb színésznőjéről, Jennier Lopezről.

Amióta Jennifer Lopez és Ben Affleck újra egy párt alkot, megtörtént az esküvő, és minden nagyon happy körülöttük, a világsajtó nagyon imád velük foglalkozni. A páros nagyon sokszor szerepel az újságok címlapján, minden apró hírmorzsa óriási érdeklődésre tarthat számot, ami felőlük érkezik. És még ha Ben Affleck néha mérgesen is reagál a lesifotósok próbálkozásaira, a pár nagyon sokszor szívesen kiszolgálja a rajongók érdeklődését.

Az egymás iránt tanúsított szerelmük pedig ritka a sztárvilágban, nagyon sokszor küldenek üzenetet is egymásnak. Bár a minap egy olyan üzenet is érkezett a páros háza tájáról, hogy Ben ás JLo azért van, amiben nem értenek egyet. Érdekes történet például az, hogy a színész régi párja, Jennifer Garnernek új kedvese van már évek óta, kivel viszont Ben nagyon jóban is lett. És az állítólagos szóbeszédek szerint Ben szívesen csinálna néha olyan duplarandikat, ahol ő és JLo találkozna Jennifer Garnerrel és új kedvesével.

Ám Lopez nincs oda az ötletért az informátorok szerint.

Ez egy érdekes kis szösszenet a közös életükből, amely nagyon úgy tűnik, hogy a surlódások mellett azért boldgosággal van tele, hiszen Ben Affleck 51 éves lett, és JLo a világ egyik legaranaosabb videójával köszöntötte szíve választottját, egy olyan felvétellel, ahol bizony együtt énekelnek. És ez tényleg annyira hétköznapi élmény, hogy mindenkinek látnia kell, aki kicsit közelebbről is érdeklődik a sztárpáros iránt.

És akik már felkeresik Jennifer Lopez Instagram-oldalát, azok láthatják augusztus egyik legpikánsabb képét is, amelyen a színésznő fürdőruhában pózol, és bizony nagyon sok hozzászólónak is feltűnt, hogy olyan ennek a fürdőruhának a mintázata, mintha végig átlátszó bugyiban lenne a csodaszép énekesnő, ám ez csak a látszat, ami megtéveszt minket. Hiszen ilyen fürdőruha kiképzése, és persze ilyen a fények kusza játéka:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás