promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A megcsalt Shakira továbbra is megkeseríti Piqué életét
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A megcsalt és sértett Shakira a botrány után is nehezen nyugszik, most a spanyol média éppen azon csámcsog, hogy a gyerekek kapcsolattartásával zsarolja az anyósát. Külön pikantéria, hogy az énekesnő még a szomszédja is az ex-focista Gerard Piqué édesanyjának. 

Egyszerre próbál a munkába és a szabad idejébe is temetkezni az évezred egyik legnépszerűbb női előadóművésze, a slágereivel emberek millióit megszólító Shakira. Hosszú útkeresés után 2010. körül találta meg élete szerelmét a kolumbiai énekesnő a spanyol válogatott focista, Gerard Piqué személyében. A páros végül tizenkét évig tartó párkapcsolatban élt együtt, míg végül a Barcelona bukott csillaga félre nem lépett. 

A mostani szezon közben váraltanul visszavonuló világ-, és Európa-bajnok Piqué egyébként is gyakran elhanyagolta Shakirát, és két gyermeküket az elmúlt években. Ugyanis a szigorú védő folyamatosan sportvezetői és politikai ambíciókat dédelgetett. Piqué nagy híveként a katalán önállóságnak egyébként is sok konfliktus okozója volt a közéletben, és ez egyértelműen negatív hatással kellett, hogy legyen a magánéletére is. Az énekesnő exe egyébként hoosszú titkolózás után a minap mutatta meg az Instagramon új szerelmét akivel konkrétan megcsalta Shakirát:

Az elmúlt félévben igyekezett keménynek látszani Shakira, ám szemmel látható, hogy fizikálisan is meggyötörte a szakítása, melyet több dalában is megénekelt. A 45 éves előadó igen éles szavakkal, metafórákkal illeti Piquét. Sőt, néha még interjúkban is panaszkodik volt párjára, illetve még arra az anyósára is, akivel egyébként az elmúlt bő évtizedben roppant jó kapcsolatot ápolt. Nehézség, hogy Barcelona mellett szomszédos telken osztozik a két nő. Állítólag Shakira már falat építtet, hogy a fia pártját fogó anya ne tudjon kémkedni Shakira, illetve az unokák után. 

A brit Sun szerint az énekesnő még a telefonálást sem engedi a gyerekeknek, és csak akkor léphetnek kontaktusba a mamával, ha éppen az édeapjukkal tölthető idejük órája pörög. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás