promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egyre botrányosabb Shakira és Piqué szakítása – keményen egymásnak esett a sztárpár
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Shakira és Piqué úgy döntöttek, hogy közösen nevelik tovább a gyerekeket, de az nagyon nehezen fog menni.

Shakira és Gerard Piqué 2011-ben jelentették be, hogy összejöttek, és azóta családot is alapítottak. Két fiúk van - Milan 2013-ban, Sasha pedig 2015-ben született. Első ránézésre minden tökéletes volt az életükben, de aztán jött a nagy törés.

Rengeteg pletyka kapott szárnyra, köztük az is, hogy az FC Barcelona sztárjának nem ez volt az első botlása, de ezek megalapozatlannak tűnnek. Annyi biztos, hogy Piqué félrelépését Shakira buktatta le, aki olyan erős pánikrohamot kapott ezután, hogy be kellett vinni a kórházba. Az énekesnő tényleg borzalmas pillanatokat élhetett át, mivel száz százalékosan megbízott a férjében.

A sztárpáros arra kért mindenkit a szakításuk bejelentésekor, hogy mindenki tartsa tiszteletben a magánéletüket, főleg a gyerekeikre való tekintettel. Shakira és Piqué valahogy meg szeretné oldani, hogy közösen neveljék Milant és Sashát, de ez abszolút nem lesz könnyű.

A Blikk a Marcára hivatkozva arról számolt be, hogy a házaspár keményen egymásnak is esett. Shakira állítólag Spanyolországból át akarta vinni a gyerekeket az Egyesült Államokba, pontosabban Miamiba, de ezen az FC Barcelona sztárja kiakadt, és nem engedte meg a feleségének, hogy a gyerekekkel elhagyják az országot.

A házaspár között alapból óriási a feszültség, de ez még erősen rátesz egy lapáttal.

A gyerekek persze nem végleg mentek volna Miamiba, hanem két hónapig, de Piqué szerint ez túl sok, hogy addig távol legyenek, főleg a nagyszülőktől, akikkel szoros kapcsolatot ápolnak.

Az is benne van a pakliban, hogy Shakira sosem érezte igazán jól magát Spanyolországban. Ez még csak a kezdet, mindenki szerint ennél jóval erősebb viták várhatóak majd kettejük között.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás