promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Shakira és Gerard Piqué találkozása borzalmasan sikerült – ebből nem lesz békülés
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Roppant kínos fotó készült arról, hogy Shakira és Piqué mennyire kerülték egymást.

Shakira és Gerard Piqué 2011-ben jelentették be, hogy összejöttek, és azóta családot is alapítottak. Két fiúk van - Milan 2013-ban, Sasha pedig 2015-ben született. A kapcsolatuk első ránézésre mindenben tökéletes volt, és talán bátran kijelenthetjük, hogy a múltban így is történt.

Azonban több mint 10 év után jött egy botlás Gerard Piqué részéről, aki megcsalta az énekesnőt. A pletykák szerint az FC Barcelona sztárja igyekezett titokban tartani a dolgot, de Shakira lebuktatta őket. Ki tudja, lehet nem is ez volt az első félrelépése a focistának.

A sztárpáros már hivatalosan is bejelentette, hogy különváltak, és arra kértek mindenkit, hogy a tartsák tiszteletben a magánéletüket, főleg a gyerekeikre való tekintettel, akiket továbbra is közösen fognak nevelni.

Múltkor lesifotók kerültek elő az énekesnőről, aki pont az egyik fiúért ment az iskolába Barcelonában.

A sztárpáros pont a két fiú miatt nem tudja elkerülni, hogy látniuk kelljen egymást. Shakira és Gerard Piqué legutóbb a nagyobbik fiúk, Milan egyik meccsén találkoztak. Egy képen látni lehet, hogy egyáltalán nem akartak egymás közelében lenni, mivel még nem is egy lelátóra ültek.

Valószínűleg nagyon kínos lehetett a szituáció, szóval a békülés messzebb van, mint gondolnánk.

A hvg.hu közben arról írt a spanyol SPORT cikke alapján, hogy  Gerard Piquét nem csak Shakira, hanem az FC Barcelona is kidobhatja. Xavi a gyenge fizikai teljesítményre és nem profi pályán kívüli viselkedésre hivatkozva intene búcsút a 35 éves hátvédnek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás