promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Shakira teljesen összeomlott – ezzel a nővel szexelhetett Gerard Piqué, aki megcsalta az énekesnőt
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az FC Barcelona sztárja és Shakira nem túl szépen fognak különválni egymástól.

Shakira és Gerard Piqué 2011-ben jelentették be, hogy összejöttek, és azóta családot is alapítottak. Két fiúk van - Milan 2013-ban, Sasha pedig 2015-ben született. Kifelé teljesen úgy nézett ki, hogy minden rendben van a kapcsolatukban, de ez mégsem volt így.

Amikor Piqué a 600. meccsen lépett pályára pár hónappal ezelőtt az FC Barcelona színeiben, Shakira igazán érzelmesen köszöntötte fel őt.

„Még sok mindent adhatsz nekünk. Nem volt, és nem is lesz még egy Gerard Piqué, egy kivételes emberi lény”

- mondta az énekesnő, aki valószínűleg már nem gondolja így a dolgot.

Állítólag maga a dél-amerikai énekesnő buktatta le a hűtlen szerelmét. A sztárpáros már hivatalosan is bejelentette, hogy különváltak, és arra kértek mindenkit, hogy a tartsák tiszteletben a magánéletüket, főleg a gyerekeikre való tekintettel.

A pletykák szerint a lebukás után Shakira teljesen összeomlott, és olyan pánikroham kerítette hatalmába, hogy kórházba kellett őt szállítani.  

Közben szárnyra kapott egy elég erős pletyka, miszerint a Barcelona védője klubtársának, Gavinak az édesanyjával csalta meg párját. Az El Periodico spanyol lap jelentése szerint az oldal állítása egyértelműen hamis. A nő, aki a szakítás szélére sodorhatta Piqué és Shakira kapcsolatát a 20-as éveiben jár, és szőke. Rendezvényszervezőként tanul és dolgozik – számolt be róla a goal.com.

Piquét nem viselte meg a dolog, és az éjszakai életben kezdett el magára találni. A híresztelések szerint több nővel is szeretkezhetett azóta.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás