promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Shakira és Puskás-Dallos Bogi is bugyiban mutatták meg mennyire büszkék a testükre – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ez még nem minden, mivel összegyűjtöttük nektek Paula Suarez legdögösebb képeit.

Puskás-Dallos Bogi egy roppant érzékeny lány, és nem fogadta jól, amikor tiniként rosszakat mondtak rá. Azt is megemlítette, hogy botsáskának, deszkának, de még zsiráfnak is csúfolták, ami rombolta az önbizalmát.

„Olykor én is belekerülök a hasonlítgatás, önbizalomhiány spiráljába, de sokat dolgozom azon, hogy meg tudjam őrizni önmagam és a számomra fontos értékeket”

- írta a képhez, amin bugyiban és melltartóban mutatta meg magát. Puskás-Dallos Bogi egyre többször mutatja meg magát így, szóval tényleg kezd helyrerázódni az önbizalma.

Megérkezett a többszörös Grammy- és Latin Grammy-díjas énekesnő, Shakira vadonatúj dala, amely a „Te Felicito” címet kapta, és a latin zene szupersztárja, Rauw Alejandro is közreműködik rajta. Shakira ezért is egyre aktívabb Instagramon, ahol egy kívánatos szettben is megmutatta magát. Igazából csak úgy tűnik, hogy az énekesnő bugyiban van, de egy nagyon szexi és különleges ruhát visel.

Az elegáns erotika után most már következzen a túlfűtött erotika. Ezt Cristiano Ronaldo egykori barátnője, Paula Suarez fogja szolgáltatni, akinek összeválogattuk a legdögösebb fotóit a közelmúltból.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás