promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki a csaj, akiért a focista Piqué dobta a ringó csípőjű Shakirát
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Csak a szokásos történet, a korosodó barátnőt lecserélték egy fiatalabbra.

Vannak öröknek hitt kapcsolatok, a rajongók többsége például úgy gondolta, hogy a sztárfocista Gerard Piqué és bombázó kedvese, a kolumbiai származású Shakira már az életük végéig együtt maradnak, ám az álompárt is elérte a régi kapcsolatok végzete.

A Barcelona 35 éves labdarúgója valószínűleg megunta 10 évvel idősebb kedvesét, és a két közös gyermekük ellenére szakított vele, bár állítólag már korábban sem volt a hűség mintaképe. Piqué most egy új szerelem miatt borította fel az életét.

A rejtélyes hölgyről eleinte nem sok mindent lehetett tudni, de aztán egyre többször mutatkoztak a nyilvánosság előtt, így az új barátnő kiléte nem titok többé. A mindössze 23 éves Clara Chia Marti kinézetre meglepően hasonlít a fiatal Shakirára, de korántsem rendelkezik akkora hírnévvel, hiszen egyelőre egyetemistaként PR-t tanul Barcelonában.

A szőke szépség nem megy egy kis pimaszságért a szomszédba, hiszen a napokban egy olyan videót posztolt magáról, amelyben éppen Shakira egyik zeneszámára illegeti magát. A 45 éves, álnokul elhagyott énekesnő közben pszichiáterhez jár, meglehetősen nehezen tud megbirkózni a váratlan szakítással.

Az ominózus videót egyébként a követők provokatívnak és tiszteletlennek tartották, és valóban nem is elegáns Clara Chiától, hogy így szemtelenkedett új kedvese egykori párjával. De akkor mit szóljunk azokhoz a lesifotókhoz, amelyeken Piqué szenvedélyesen csókolja meg kedvesét nyilvános helyen, egy katalán nyári fesztiválon?

Egyértelmű, hogy nem lesz szép a szakítás a focista és énekesnő párja között, annak ellenére, hogy nem voltak összeházasodva. Hivatalosan három hónapja mentek szét, miután 11 évet lehúztak együtt. Még 2010-ben melegedtek össze, mégpedig egy forgatáson, akkor ugyanis Shakira énekelte a foci-vb hivatalos dalát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás