promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óvszert talált egy nő a csalfa barátja kocsijában – kicsit felturbózta, és hagyta, hogy használja
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A fájdalmas, de jogos bosszúnak szakítás lett a vége.

Nem minden nő esik azonnal kétségbe, ha egyértelmű bizonyítékát látja annak, hogy a párja megcsalja. Fájdalmasan agyafúrt trükköt eszelt ki az az Augustah nevű amerikai lány is, aki óvszert talált a barátja kocsijában, ezért elhatározta, hogy megleckézteti.

Azóta már csak exbarátról van szó, amit valószínűleg maga a férfi sem bán. Augustah ugyanis extra csípős chili-olajat fecskendezett a véletlenül megtalált gumiba, majd úgy tett, mintha mi sem történt volna. Arról, hogy az óvszer megsértése nélkül mindezt hogyan sikerült végrehajtania, egyetlen szót sem ejtett.

Nem különösebben törődött azzal, hogy a párjának fájdalmat fog okozni, elsősorban azért nem, mert az a lány egy közeli barátnőjével lépett félre. A ma már 29 éves Augustah itt azonban nem állt meg, hanem azonnal kidobta a csalfa srácot, utána pedig ráhajtott annak az apjára, és feleségül is ment hozzá.

„Azon az estén úgy érkezett haza, mint egy behúzott farkú kutya. Felajánlottam neki, hogy tegyünk a szerszámára jeget, de nem tudta, hogy előtte a jégkockákba is tettem egy kis csípős olajat”

– árulta el a történet végét a kegyetlen lány. A sztori persze megosztotta a közösségi médiában őt követőket, bőven akadtak olyanok is, akik szerint ezzel túllőtt a célon. Augustah egyébként annak idején 21 éves volt, a pórul járt párja pedig 30.

 „Pedig az elején olyan volt, mint egy álom. Tökéletes úriemberként viselkedett, hetente hozott virágot, ajándékokat, és többször megkérte a kezemet is”

– emlékezett vissza a lány az indulásra, és azt is elárulta, hogy a kondom azért szúrt neki rögtön szemet, mert ő akkoriban fogamzásgátló tablettával védekezett. A párja azt hazudta neki, hogy még a megismerkedésük előtt vette a gumit, és nem volt alkalma rá, hogy kidobja.

„Miután a jegelés nem jött be, kirohant a fürdőbe, hogy megmentse a szerszámát. Akkor az már úgy nézett ki, mint a főtt garnéla, rózsaszín volt, és felpöndörödött”

– idézte fel Augustah a csípős vicce következményeit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás