promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Király Viktor nyakába elképesztő kommentzuhatag  ömlött, volt aki Tóth Gabival fricskázta a házasságmentő énekest
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Király Viktor boldogságának nem feltétlenül örül mindenki, van aki képmutatással vádolja az énekest és Tóth Gabit emlegeti.

Király Viktor és kedvese, Király-Virág Anita házassága korábban tökéletesnek tűnt, és úgy követték egymást ez események, mint a tündérmesében. Eljegyezték egymást, összeházasodtak, megszületett a gyerekük, közben mindketten szép sikereket értek el a munkájukban, Viktor egymás után döntögette a szakmai csúcsokat, miközben Anita szerencselányként hétről-hétre lenyűgözte a férfi nézőket, és építgette a saját vállalkozását.

Időközben azonban valamit elvesztettek, és a kapcsolatuk megromlott.

A rajongókat alig tértek magukhoz, mikor robbant a hír, hogy Anita elköltözik Viktortól. A pár több, mint egy éven keresztül dolgozott a kapcsolatán, amiről a közösségi médiában a rajongóknak is mutattak valamit, de valójában nem engedtek betekintést a kapcsolatuk dinamikájába. Végül Király-Virág Anita elszólása rázta fel az állóvizet, mikor egy interjúban elárulta, visszaköltöztek. Ennek azonban komoly feltételei voltak, amiről itt olvashatsz bővebben:

A hír hallatára Király Viktort is megrohamozták az újságírók, aki megerősítette a jó hírt, de még időt kért a nyilatkozatra. Erre a nyilatkozatra végül a Story magazin hasábjain került sor, amiből kiderült, hogy sokkal-sokkal közelebb voltak a váláshoz, mint gondoltuk, konkrétan már az ügyvédekkel ment az egyeztetés, és innen sikerült visszakormányozniuk a süllyedő hajót a jó irányba, habár kapcsolatuk továbbra is kihívásokkal teli.

"Azt gondolom, nagy léptekben haladunk a boldogság felé, de nem dőlhetünk hátra. Ugyanúgy vannak még problémáink, de szeretnénk megoldani őket. Mindketten tisztában vagyunk vele, hogy ez az utolsó esélyünk, és többé már nem lesz olyan, hogy egy évet külön töltünk, aztán újra rendeződünk. Ha most nem sikerül, elválunk"

- árulta el Anita, aki szerint elengedhetetlen a jó kommunikáció egy párkapcsolatban. Király Viktor azonban inkább az a magába forduló, szorongó típus, ezen azonban rengeteget változtatott az elmúlt hónapokban.

"Volt sok alkalom, amikor kimutatta, és én is viszont, hogy nem tudunk egymás nélkül élni."

Viktor korábbi nyilatkozataiból és a Storynak adott interjúból az is körvonalazódik, hogy az énekes sokáig nem találta a helyét apaként és ez nagy feszültségeket okozott közte és felesége között. Mostanra azonban ő is megtanulta kivenni a részét a közös feladatokból. A szárpár egy közös képpel tudatta a rajongókkal, hogy a Story magazinban beszéltek a házasságuk eddigi legnagyobb hullámvölgyéről, amiből őszintén hiszik, hogy már kifelé tartanak. Mint írták:

"Egy páran biztos vártátok már hogy megtudjátok mi volt/van velünk valójában. Nem könnyű időszak áll mögöttünk, de nem adtuk fel. . . Sok mindent lehetett olvasni az elmúlt közel 2 évben , viszont a ma megjelent @story_sztarmagazin -ban MI a saját szavainkkal mondjuk el."

A kommentszekciót pedig azon nyomban elárasztották a gratulációk, rengetegen örülnek a szárpár örömének, és remélik, hogy ez minél tartósabb lesz. Akadtak olyan rajongók, akik részletesebben is formába öntötték a gondolataikat:

"Manapság divatos lett feladni. Örülök, hogy van még aki hajlandó dolgozni, javítani."

"Őszintén örülök a végkifejletnek! Nem vagyok egy nagy bulvár guru, de jólesett ezt a közös fotót látnom,és egyfajta furcsa büszkeséget éreztem,hogy nem hagytátok veszni a Családot! Legyetek nagyon boldogok!"

"Így kell megoldani egy házasságot. Gratulálunk tiszta szívből! Mi jobban rosszban betegségben együtt vagyunk 55-éve."

Természetesen azonban most is akadtak olyanok az Instagram és a Reddit felületein, akik nem osztják ezt a lelkesedést, ám ők határozott kisebbségben vannak, az internet népe elsöprő fölénnyel ünnepli a nem mindennapi házasságmentést. Álljon azonban itt pár negatív megjegyzés is

"Nem értem a kommenteket arról, hogy ők legalább nem mentek rögtön szét. Én pont azt látom itthon, hogy mindenki benne marad a legnyomorabb kapcsolatban is, mert még az is jobb mint egyedül lenni."

"2 véglet van, az egyik, amit te mondasz, meg a másik, akikor 1-2-3 év házasság után, akár pici baba mellett jönnek sorban a szakítások- az én ismerősi körömben ez jellemzőbb."

"Már annyira unalmas, lassan átmész Tóth Gabiba, 1 éve végig sírtad az egész médiát a szakításotokról, majd kiadtál egy dalt hogy már túl vagy rajta, most meg már ismét együtt vagytok.. ki tudja meddig."

"Szerintem jobb lenne a magánéleteteket saját magatokra hagyni."

Érdekes, hogy az egyik kommentelőnek Tóth Gabi jutott eszébe, mivel az énekesnő az elmúlt egy évben éppen azért került az újságok címlapjára, mert nem sikerült megmentenie a házasságát, ugyanakkor valóban vannak hasonlóságok, mint a közös gyerek, a korábban tökéletesnek mutatott magánélet, a sztárénekesek, vagy hogy a közösségi médiában azért mindig hallatnak magukról valamit, miközben a sajtóban csak ritkán nyilatkoznak a párkapcsolatukról.

Tóth Gabi utólag belátta, hogy ezzel csak olajat öntött a tűzre, ezért mostanra már rengeteg helyen próbálta tisztázni a történteket. Király Viktoréknak azonban valóban jó esélyük van elkerülni a csúfos véget. Ugyanakkor mindez csak nézőpont kérdése, hiszen a Tóth Gabi botrány bizonyos olvasatban maga a megvalósult tündérmese.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás