promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Király Viktor kibékült feleségével, de ennek szó szerint súlyos ára volt: olyat kért férjétől amire rengetegen felszisszentek
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Király Viktor felesége visszaköltözött ugyan a férjéhez, de ennek komoly feltételei voltak.

Nem minden házasság végződik úgy, mint Tóth Gabi és Krausz Gábor szövetsége. Király Viktor és felesége, Anita másfél évig harcoltak, hogy megmentsék a házasságukat, egyelőre pedig úgy tűnik, hogy az énekes és kedvese sikerrel járt.

Tóth Gabihoz és Krausz Gáborhoz hasonlóan korábban éveken keresztül azt hithették a rajongók, hogy a Király házaspár harmonikus párkapcsolatban él, ám a házasságuk másfél évvel ezelőtt mégis mélypontra került. 2022 tavaszán Anita külön költözött közös kisfiúkkal, Kolennel, válásról azonban még ekkor sem beszéltek.

A válás valószínűleg pont közös gyermekük miatt nem történt meg, Viktor és Anita inkább arra törekedtek, hogy újra utat találjanak egymáshoz. Király Viktornak nagyon mélyen magába kellett néznie, és alapvető változtatásokat vezetett be az életébe, hogy újra egyesítse a felbomlott családot.

Ennek fontos része volt, hogy újra elkezdtek randevúzni, illetve romantikus külföldi nyaralásokra szöktek, a helyzet mégis menthetetlennek tűnt, mert Anita nem költözött vissza Viktorhoz. A karácsonyt természetesen együtt töltötték, de ez sem jelentette azt, hogy sikerült mindent rendbe tenni.

Február 14-én Anita megosztott egy árulkodó instagram videót, a szerelmesek napján a férje dalát osztotta meg, de végül a Glamour magazinnak adott interjúban szólta el magát, mikor férjéről kérdezték:

"Az elmúlt időszakban, amióta ismét együtt van a család, már nagyon sokat fogyott (Viktor - a szerk.). Ehhez persze sok más is közrejátszik, a lelki béke is. Még nincs itt az ideje, hogy beszéljünk arról, ami történt köztünk, és hogy alakul az életünk."

Az ország innen értesülhetett róla, hogy a sztárpár ismét együtt él, és hogy végleg rendezték a nézeteltéréseiket. Anita bármennyire is visszafogottan nyilatkozott, a mondatai egy vallomással értek fel, a magyar bulvárvilág egyik legörömtelibb eseménye, hogy vannak sztárpárok, akiknek sikerül kitartania.

A Blikk rögtön meg is kereste az énekest, aki azonban időt kért, mivel feleségéhez hasonlóan úgy ítélte meg, hogy még időre van szükség ahhoz, hogy nyíltan beszéljen a házasságáról. Két dolog azonban Viktor korábbi nyilatkozataiból is kiderült már: egyrészt nem tett jót a kapcsolatuknak a nagy nyilvánosság, most látszik is, hogy máshogyan igyekeznek kezelni.

Másrészt Viktor elismerte, hogy igazi változást csak az hozhat, ha az ember saját maga dönt az életmódja megváltoztatásáról, ebben semmilyen szakember, barát, vagy családtag nem tud helyettünk dönteni. Az, hogy Anitával rendezték a kapcsolatukat, nyilvánvalóan arra utal, hogy Király Viktor megtette a szükséges lépéseket, és elindult a kívánt változás útján - felesége ugyanis valójában akkor is mellette állt, mikor külön költözött.

Ez kellett ahhoz, hogy felnyissa a férj szemét, hogy a dolgok nem jó irányba mennek, Viktornak pedig nagyon össze kellett szednie magát, hogy Anita visszatérjen hozzá. Ennek fontos része az is például, hogy szabaduljon meg a fölösleges kilóktól is, amit Anita a fent idézett nyilatkozatában is dicsért. Nem a kilók tehetnek ugyan a békülésért, de szimbolikusan jelzik, hogy Viktor sokkal összeszedettebb, kitartóbb és odaadóbb lett ezalatt a másfél év alatt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás