promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Király Viktor párja kiengedte a domborulatait a börtönből – a „szingli” anyuka szinte már vadító
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A hatos lottó szépsége és Király Viktor útjai állítólag már régen különváltak.

Király-Virág Anitát a többség vasárnap láthatja a a tévében, mivel segítőként ő is sugározza mindenki felét a szerencsét a hatos lottó húzásakor. Király Viktor és a gyönyörű kedvese 2019-ben jött össze egymással, és 2020 januárjában egybe is keltek.

Ugyanebben az évben megszületett a közös gyermekük, Király Zara. A pár kapcsolata valóságos tündérmesének tűnt, amíg 2023 elején válságba került a házasságuk. Virág Anita és a kisfia nem olyan rég az énekes nélkül mentek nyaralni, szóval ha volt is békülési kísérletük, az valószínűleg kútba esett.

A pár állítólag régóta külön él, és nem tervezik az újrakezdést, de még csak pletykákra támaszkodhatunk ebben. Nem csoda, hogy az énekes vissza akarja szerezni a hatos lottó műsorvezetőjét, mivel Király-Virág Anita elképesztően gyönyörű, ráadásul mostanában egyre merészebb is.

A múltkor például minden ruháját ledobta egy fotózás kedvéért, de szoktak tőle érkezni merész bikinis fotók is.

Király Viktor anno elismerte, hogy vannak gondok köztük, de részletekbe sohasem folyt bele. A páros azonban külön szervezi a programjait, és első ránézésre úgy néz ki, hogy kerülik egymás társaságát. A merészebb pletykák arról is szóltak, hogy Király-Virág Anita valakivel randizgat is, de ez valószínűleg nem igaz.

Nem lehet tudni, hogy ez a hullámvölgy meddig fog tartani. Ugyebár az is benne lehet a pakliban, hogy csak egy kis időt adnak egymásnak külön. A kapcsolatuk a híresztelések szerint akkor jutott igazán gödörbe, amikor Király Viktor hosszú időre otthagyta a családját az Ázsia Expressz forgatása miatt.

Később kiderül, hogy van-e ebből visszaút. Király-Virág Anita mindenesetre villant, és látszólag jól érzi magát a bőrében.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás