promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kukkolj be Magyarország Szépének feszes keblei közé, de Metzker Viki domborulataitól is el fogsz olvadni – válogatás
Borítókép:  MTI Fotó
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hacsi Boglárka és Metzker Viki forró képei után érkezik egy lány Párizsból.

Idén ugyebár Hacsi Boglárka nyerte a Magyarország Szépe versenyt. A 23 éves miskolci lány egy évig birtokolja a címet, és ő fogja képviselni hazánkat a nagy világversenyen a nemzetközi Miss World világdöntőn. Hacsi Boglárka gyermekkora óta szeretett volna modell lenni. A középiskolát követően beiratkozott egy modelliskolába, ahol megtanulta a szakma alapjait. Egyik tanára volt az, aki felhívta a figyelmét a Magyarország Szépe versenyre, és bátorította a jelentkezésre. Ez bejött, mert bogi a győzelemig jutott.

Jelenleg pszichológia szakon tanul egyetemen, és érdekli a mentális egészség témája. Emellett saját ruhamárkát is indított már, amelynek neve Bogi by Bogi. A tervezésben az anyukája segít neki. Most a válogatás rovatban elővettünk néhány igazán pikáns fotót tőle. Magyarország Szépe mindig is dögös volt bikiniben.

[[kod2]]

Metzker Viki nem lassít, főleg úgy, hogy itt a nyár, támadnak az ütősebbnél ütősebb bulik. A lemezlovasnak rengeteg fellépése van, de közben igyekszik időt szánni a pihenésre is. Metzker Viki egy jakuzziban úsztatta meg a gyönyörű kebleit, de napozott is egy nagyot.

Végül, de nem utolsó sorban érkezzen Maurine Hy. Ő a párizsi visszafogott eleganciát képviseli a villantásaiban is. Nincs is túl nagy követőtábora, de azért mindenképpen érdemes körülnézni az Instagramon-oldalán. A hölgy olvasók biztosan el tudnak lesni tőle pár divat tippet.

Ha nem volt elég a mostani válogatás, akkor mindenképpen nézz szét a lenti cikkünkben:

Ebben Sofia Vergara és a csodás anyuka, Tápai Szabina után érkezik a tüzes Influenszer, Sara Montazami.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás