promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sofia Vergara ultravékony tangában tolta ki a popsiját, de Tápai Szabina is belevágott a bikiniszezonba – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sofia Vergara és a csodás anyuka, Tápai Szabina után érkezik a tüzes Influenszer, Sara Montazami.

A Modern család sztárja, Sofia Vergara a sorozat után is nagyon aktív, de annyira még nem koncentrál a színészkedésre. Legutóbb is animációs filmben hallhattuk a hangját, és a Kivert kutyákban is bevállalt egy szinkront. Mai fejjel már ritkán vállal be szexi pózolásokat, de most kivételt tett Instagramon. Bátran kimondhatjuk, hogy abszolút nem fog rajta az idő. Meg nem mondaná az ember, hogy a színésznő most nyáron 50 éves lett. Vergara alaposan kitolta a popsiját egy hajszálvékony tangában, és úgy néz ki a melltartóját is ledobta, amitől szabályosan megőrült az internet.

Tápai Szabina viharos szakítását alaposan végigkísérte a bulvársajtó anno. A magyar híresség Kucsera Gáborral alkotott egy párt, de tíz év és három gyerek után úgy döntöttek, hogy külön jobb lesz mindenkinek. Tápai Szabina nem igazán beszélt mostanában a magánéletéről, de állítólag nem igazán viselte meg a válás.

„Csak, hogy tudd, senki se tökéletes”

- írta a legjúbabb posztjában, ahol éppen bikiniben pózol az arcán hatalmas mosollyal.

Végül érkezzen egy külföldi modell, Sara Montazami. A pikáns fotói miatt az influenszer már több mint 100 ezren követik Instagramon. Sara imádja a forróságot, a bulikat, pont ezért a legtöbbször bikiniben parádézik. Legutóbb Hawaii-n nyaralt, ahol nem csak a saját, de a barátnője popsiját is megmutatta a nagyközönségnek.

Ha nem volt elég a mostani válogatás, akkor mindenképpen nézz szét a lenti cikkünkben:

Ebben Molnár Anikó és a szókimondó Tóth Andi után érkezik a bevállalós influenszer, Laura Ospina.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás