promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Molnár Anikó most mindenkit beenged a keblei közé, Tóth Andi pedig a legdögösebb asztrológus lett – válogatás
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Molnár Anikó és a szókimondó Tóth Andi után érkezik a bevállalós influenszer, Laura Ospina.

Molnár Anikó neve ismét egyre többször tűnik fel a bulvársajtóban. Ugyebár a celebségbe már a kezdetek kezdetén belevágott, mivel a Való Világ második szériájában ismerte meg a nevét Magyarország. Aztán a híresség még nagyobb lehetőséget kapott a TV2-től, mivel Molnár Anikó lett a Nagy Ő, akinek rengeteg férfi versenyzett a szerelméért.

A híresség így ötvenhez közel úgy döntött, hogy belekóstol az OnlyFans-be, és nem bánta meg, mivel roppant jól keres vele. Közben a melleit is nagyobbá tette, ha már cserélni kellett az implantátumokat. Az Instagramon most az új keblei közé engedett betekintést, és az intim tetkóját is felfedte így.

Tóth Andi mindig hangoztatja, hogy nem igazán lehet mögé látni, és sokan csak a felszínt kapargatják, ha meg akarják őt ismerni. Persze az is benne van a pakliban, hogy kevés embert enged közel magához, aminek meg is van az oka. Marics Petinek mindenesetre sikerült, hogy az énekesnő bizalmat szavazzon neki, de a kapcsolatuk kútba esett.

Most Tóth Andi lett a legdögösebb asztrológus, mivel alaposan kivesézte a témát. Mivel ő maga is Bak, így őket elkezdte dicsérni, a többi csillagjegyet pedig alaposan helyre tette. Aki az okfejtésére kíváncsi, az kattintson ide, aki pedig a villantásaira, az maradjon a válogatás rovatunkban.

Végezetül jöjjön egy igazán bevállalós influenszer, Laura Ospina. Nála is beindult a biniszezon, így több csinos darabban megmutatta magát. Azt már nektek kell eldönteni, hogy melyik áll neki a legjobban.

Ha nem volt elég a mostani válogatás, akkor mindenképpen nézz szét a lenti cikkünkben:

Ebben Pap Dorci és Rubint Réka pajzán fotói után érkezik egy tüzes külföldi modell, Megan Blake Irwin.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás