promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A kívánatos Dua Lipával mindenki együtt szeretne zuhanyozni, de Bíró Ica is újra bevetette a kebleit – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Dua Lipa mindig iszonyatosan dögös, de Bíró Ica is bebizonyította, hogy nem szabad őt leírni.

Dua Lipa imádja Magyarországot, de főleg a Sziget fesztivált, ahol már kétszer is fellépett, ráadásul legutóbb teltház előtt. Biztosak vagyunk benne, hogy ha hívják, akkor ismét meglátogat majd minket. Most újra olyan fotót tett közzé, ami még nagyobb forróságot fog okozni így a kánikulában. A falatnyi melltartóból csoda, hogy nem látszódnak ki Dua Lipa keblei. Az énekesnő keblein pillangók és katicabogarak érzik jól magukat a zuhanyzóban.

Bíró Icát a régi motorosoknak valószínűleg nem kell bemutatni, mivel a nyolcvanas és a kilencvenes évek legfelkapottabb fitneszlady, na meg persze modell. Anno több száz poszter, címlap, kártyanaptár készült vele, aztán ugyebár az éneklésbe is belecsapott. Nem gondoltál volna, hogy 66 évesen még villantani fog, de megtette. Bíró Ica ki is oktatta a kommentelőket, hogy sosem feküdt szike alá, és minden valódi rajta, semmi sem plasztik. A kötekedős hozzászólók mellett azért már csaknem 2 ezer pozitív reagálás volt a fotón cikkünk írásakor.

Végül jöjjön a divatmodell, Thanya Kamin, aki az utóbbi időkben igyekezett megmutatni milyen bikiniket szerzett be. Nem kell mondanunk, hogy mindegyik fantasztikusan áll neki. Nektek a természetesebb zöld, vagy a különleges aranyozott fürdőruhája jön be jobban?

Ha nem volt elég a mostani válogatás, akkor mindenképpen nézz szét a lenti cikkünkben:

Ebben Pap Dorci és Rubint Réka pajzán fotói után érkezik egy tüzes külföldi modell, Megan Blake Irwin.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás