promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megan Fox bugyiját beszívta egy fekete lyuk, míg Sáfrány Emese méretes keblei bolygók is lehetnének az univerzumban – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megan Fox ügyesen tüntette el a bugyiját, Sáfrány Emese pedig a kebleit vetette be.

Machine Gun Kelly és Megan Fox kapcsolatát igazán nehéz követni, mivel február elején bontották fel eljegyzésüket, de állítólag azóta újra kavarnak egymással. A pletykák a hűtlenséget vették elő, de ez soha nem volt rendesen tisztázva. Most jelenleg afféle se veled se nélküled kapcsolatban vannak. Lehet adnak egymásnak egy kis időt, hogy be tudják foltozgatni a hibákat.

Eltüntették és újra varrták Megan Fox alhasi intim tetoválását, amelyet a színésznő Brian Austin Greennel közösen varratott. Hogy az új verziót teljesen megmutassa a színésznő, ahhoz teljesen le kellett vennie a bugyiját.

Tudjuk nagyon jól, hogy a hírességnek nem kell a szomszédba mennie egy kis villantásért. Közben mi megmutatjuk nektek a popsiját is!

Sáfrány Emese ugyebár azért volt rengeteg helyen tavaly nyáron a címlapokon anno, mert összejött a TNT zenekar egyik tagjával, Zuber Krisztiánnal, vagyis Intivel, így mindenki az ő kapcsolatukról akart többet tudni.

Később Instagramon közölte a szomorú hírt, hogy mégsem működött köztük a dolog, szóval a celeb szingliként villantott. Emese a Lupáról posztolt, és igyekezett bebizonyítani, hogy a zebracsíkos bikini nem tud kimenni a divatból.

Ha nem volt elég a mostani válogatás, akkor mindenképpen nézz szét a lenti cikkünkben:

Ebben Jennifer Lopez és Lékai-Kiss Ramóna kívánatos fotói után érkezik Irina Dreyt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás