promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ennyire még nem volt feltűnő Jennifer Lopez tűhegyes bimbója, de Lékai-Kiss Ramóna fenekére sincsen panasz – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jennifer Lopez és Lékai-Kiss Ramóna kívánatos fotói után érkezik Irina Dreyt.

Ben Affleck és Jennifer Lopez 17 év után talált ismét egymásra, és ugyebár össze is házasodtak. Úgy néz ki most valóban nincsen semmilyen konfliktus közöttük. A lesifotósok közben már kezdenek szép lassan leszállni róluk, mivel az újdonság varázsa kezd elszállni, mivel mindenki megszokottnak veszi, hogy ők már férj és feleség.

Hogy együtt fognak-e megöregedni az már a jövő zenéje. Annyi biztos, hogy Jennifer Lopez még mindig csúcsformában van. Az éneklés és a színészkedés mellett modellként sem fogja vissza magát. Most fürdőruhában láthatjátok, amiben a tűhegyes bimbója is előkerül. Több fotó van fent, szóval ne felejtsetek el lapozni.

Lékai-Kiss Ramóna ugyebár igyekszik minden lehetőséget megragadni a TV2-nél, és még a Hazatalálsz című sorozatban is láthatták a nézők. Ugyebár neki a Barátok közt miatt már bőven van tapasztalata. Jó hírt kaptak a rajongók, mert a jó nézettség miatt folytatódik a széria. A színészek tehát nem nyaralhattak sokat, mert már el is kezdődött a második évad forgatása. Ami viszont rossz hír, hogy Lékai-Kiss Ramóna még nem tett fel magáról mostanában friss bikinis képet. Nagyon várjuk tőle, hogy ez megérkezzen idén is.

Végül jöjjön Irina Dreyt, aki már elérte azt, hogy 1,5 millióan kövessék Instagramon. Tesz is érte, mert mindig szuperdögös képeket posztol magáról. Megnézhetitek őt fehér, illetve fekete bikiniben, illetve azt is, hogyan billiárdozik a dögös barátnőivel.

Ha nem volt elég a mostani válogatás, akkor mindenképpen nézz szét a lenti cikkünkben:

Ebben Király-Virág Anita és Zimány Linda beindították a nyarat, de érkezik egy külföldi modell is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás