promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Úristen: a hatos lottó szépsége teljesen levetkőzött, Zimány Lindának pedig alaposan bevág a tanga
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Király-Virág Anita és Zimány Linda beindították a nyarat, de érkezik egy külföldi modell is.

Király-Virág Anitát általában vasárnap láthatják a nézők a tévében, mivel segítőként ő is sugározza mindenki felét a szerencsét a hatos lottó húzásakor. Király Viktor és a gyönyörű kedvese 2019-ben jött össze egymással, és 2020 januárjában egybe is keltek. Ugyanebben az évben megszületett a közös gyermekük, Király Zara. A pár kapcsolata valóságos tündérmesének tűnt, amíg 2023 elején válságba került a házasságuk. Virág Anita és a kisfia nem olyan rég az énekes nélkül mentek nyaralni, szóval ha volt is békülési kísérletük, az valószínűleg kútba esett.

A pár állítólag régóta külön él, és nem tervezik az újrakezdést, de még csak pletykákra támaszkodhatunk ebben. Nem csoda, hogy az énekes vissza akarja szerezni a hatos lottó műsorvezetőjét, mivel Király-Virág Anita elképesztően gyönyörű, ráadásul mostanában egyre merészebb is. Elővettünk tőle azért egy régebbi bikinis fotót is.

Ha valakinek, hát akkor dr. Zimány Lindának már most megvan a tökéletes a nyári alakja, és a barnuláson is jelentősen túl van. Folyamatosan záporoznak tőle a fürdőruhás képek, amiket imádnak a követői. Nincs új kedvenc fotónk Lindától, mert mindegyiken bombasztikusan néz ki. Nem olyan rég Miamiban járt, de már Olaszországban sütteti magát.

Zárásként érkezzen egy külföldi modell, aki a forró fotóival mindig be tudja indítani a rajongói fantáziáját. Nem is csoda, hogy Giselle Lisboa már több mint 1 millió követővel rendelkezik az Instagramon. Volt rá példa, amikor pajzánul vetkőzni kezdett, de fehér bikiniben is káprázatosan néz ki.

Ha nem volt elég a mostani válogatás, akkor mindenképpen nézz szét a lenti cikkünkben:

Ebben Hacsi Boglárka és Metzker Viki intim képei után érkezik egy gyönyörű, és persze bevállalós lány Párizsból.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás