promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kukkolj be a Hatos lottó szépségének feszes keblei közé, aki mindenhol forróságot tud okozni
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Közben Király-Virág Anita is nehéz időszakon megy keresztül, mivel nem tudják megmenteni a házasságukat Király Viktorral.

Király-Virág Anitát általában vasárnap láthatják a nézők a tévében, mivel segítőként ő is sugározza mindenki felét a szerencsét a Hatos lottó húzásakor. Király Viktor és a gyönyörű kedvese 2019-ben jött össze egymással, és 2020 januárjában egybe is keltek.

Ugyanebben az évben megszületett a közös gyermekük, Király Zara. A pár kapcsolata valóságos tündérmesének tűnt, amíg 2023 elején válságba került a házasságuk. Már ekkor felröppentek a pletykák, hogy a páros régóta külön él, és nem tervezik az újrakezdést.

Tóth Gabi és Krausz Gábor után úgy néz ki tehát, hogy egy újabb sztárpáros megy szét végleg. Király Viktornak és a kedvesének sokan szurkoltak, hogy a problémáikat meg tudják beszélni egymással, de ez nem sikerült.

Azóta Király Viktor felszedett néhány kilót, mivel alaposan megviseli a jelenlegi időszak:

„Bizony ennek az élethez van köze. Ez előfordul, amikor az ember átmegy nehéz időszakokon és másra figyel, nem magára. Egy ilyen nehéz időszakon megyek keresztül már egy éve, most kezdek kijönni belőle. Ennyi”

- mondta anno az énekes.

A hatos lottó szépsége és Király Viktor több mint egy éve külön élnek, és a valóperük is elkezdődött. Nem csak a gyermekükkel és a szadai otthonukkal kapcsolatban kell megállapodniuk, hanem közös cégük is van.

Király-Virág Anita közben továbbra is bombaformában van, és nem fél megmutatni magát lenge öltözetben az Intagramon. A hatos lottó szépsége régen is elmondta, hogy ha szeretne, beszél az ügyről, de békében szeretné tölteni a napjait a kisfiával.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás